Blogipostauksia

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Kiitos, kun jaat kavereillesi


Onko seerumin käyttö tarpeellista?

[päivitetty 7.3.21]

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista? Mielestäni kyllä, nimittäin seerumi on usein oikea ihonhoidon SuperStar, mercedes ja ihmetuote, todellinen kasvojen tehohoitaja.

Siksi onkin aivan ihanaa, kun seerumin käyttö on vuosien saatossa, yleistynyt myös länsimaissakin ja onkin tarpeellista, varsinkin täällä pohjolassa. Etenkin, jos henkilökohtainen ihonhoitosi vaatii tehokkuuteensa, jotain lisätoimenpiteitä.

Aasialaisiin kauneudenhoitorituaaleihin taas erilaiset seerumit, ovat olleet liki itsestäänselvyys jo pitkään ja ovatkin lähes aina, kuuluneet osaksi ihonhoitoa vahvasti.

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Seerumi on ihonhoitotuote, jossa ihoa hoitavat aineet on tiivistetty hyvin imeytyvään muotoon. Juuri sinun ihotyypillesi sopivalla seerumilla, voit hoitaa myös tehokkaammin kasvojen ihosi mahdollisia pulmiakin kuntoon.

Hoitoaineita käytetään seerumeina tai tiivisteinä eli tehotippoina ja boostereina, ne ovat aina tehokkaampia kuin pelkkä kasvovoide.

Paras tulos esim. ikäntyvän ja/tai kosteusköyhänkin ihon hoidossa saadaan oikeanlaisilla seerumeiden tai tehotippojen, säännöllisellä tai kuuriluonteisella käytöllä, päivä- ja yövoiteen käytön yhteydessä.

 

Tehotipat ja boosterit

Tiivistemuodossa olevat tehotipat ja boosterit yleisesti lisätään iholle aina kasvovoiteen seassa, kun sellaisenaan iholle lisättynä saattavat olla liian voimakkaita.

 

Seerumit taasen ovat koostumukseltaan hieman pehmeämpiä ja niitä voit yleisesti lisätä, usein myös vain paljaalle ihollesikin sellaisenaan tai myöskin yhtälailla kasvovoiteesikin seassa.

Näistä eri mahdollisuuksista on aina tarkemmat tuotekohtaiset ohjeistukset kunkin tuotteen omissa käyttöohjeistuksissa. Tässä postauksessa kuitenkin syvennymme nyt tarkemmin vain seerumin käyttöominaisuuksiin ja niistä saatuihin hyötyihin.

 

Mitä tämä ihmetuote sitten on, ja miten sitä käytetään?

 

Yksinkertaistettuna seerumilla tarkoitetaan ihon syvimpiin kerroksiin imeytyvää tuotetta, jonka imeytymiskyky on nopea.

Seerumi sisältää enemmän aktiivisia ainesosia kuin muut ihonhoitotuotteet. Tulvillaan vaikuttavia ainesosia sellaisessa muodossa, että ne imeytyvät ihoosi nopeasti ja voiteita syvemmälle.

Aivan kuten muutkin ihonhoitotuotteet, myös seerumeita on kehitetty erilaisia, eri tarkoituksiin ja eri ihotyypeille. Ihoa kirkastamaan, kosteuttamaan, aknea hoitamaan ja ihon ikääntymistä hidastamaan ja niin edelleen.

Seerumit ovat öljy- ja/tai vesipohjaisia, mutta koostumus on kuitenkin öljytön. Tämä mahdollistaa seerumin imeytymisen syvemmälle ihoosi ja seerumin jälkeen, ihon pitäisi tuntua liki samettisen pehmeältä, sen erittäin intensiivisen kosteutuksen vuoksi.

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Seerumi pelastaa, kun ihosi kaipaa lisähoitoa

Seerumissa on aina voiteita runsaammin vaikuttavia aineita, jopa kolmekin kertaa enemmän ja se pääsee myös imeytymään, muita kosteus- ja ihonhoitotuotteitasi paremmin syvemmälle ihoosi, koska vaikuttavien aineiden molekyylikoko on voiteita pienempi.

Toisin kuin monet luulevat, kasvovoide ei siis ole kuitenkaan ihon paras kosteuttaja. Sen tehtävä on enemmän muodostaa ihon pinnalle kerros, joka lukitsee kosteuden alleen. Itse kosteus saadaan iholle voiteen alle tulevasta seerumista. Yhdessä ne ovatkin enemmän!

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Koska seerumit imeytyvät syvemmälle kuin kasvovoiteet ja sisältävät usein korkeamman määrän myös aktiiviaineita kuin voiteet, niin tarjoavat ne parasta mahdollista tarvittavaa hoitoa ihollesi.

Seerumin avulla saat myös aikaan näkyviä tuloksia nopeammin kuin muilla ihonhoitotuotteillasi. Älä silti jätä noin vain kasvovoidettakin lisäämättä, sillä seerumi hoitaa ihoasi syvältä kun taas voide suojaa ihon pintaa!

Kosteusvoiteen tehtävä on sitoa kosteus kasvoihisi, ei niinkään kosteuttaa.

Seerumi taasen aina tehostaa, myös päälle tulevan kasvovoiteen vaikutuksia sekä sen imeytymistä.

 

 

Ihonhoidon positiivinen synergia

Ymmärräthän nyt siis paremmin myös, tehokkuuden ja positiivisen synergian ihonhoidossa?

Kun ihonpuhdistuksen jälkeen aina korostetaan, että kuinka on tärkeää käyttää myös kasvovettä, jolla palautetaan muun muassa ihon pH ja edistetään näin siitä seuraavan tuotteen (esimerkiksi seerumi), imeytyvyyttä ihollesi.

 

Lue myös tämä: Miksi ja miten kasvovettä tulisi käyttää?

Kasvovesi lataa siis ihollesi pesun jälkeen kosteutta, pH:n tasapainoituksen lisäksi ja esivalmistelee ihoasi vastaanottamaan paremmin muita hoitavia ainesosia. Eli kun iho on esikosteutettu ensin kasvovedellä, imeytyvät myös seerumien ja hoitovoiteiden, hoitavat ainesosat ihoosi paremmin.

Seerumi taasen edesauttaa jälkeensä kasvovoiteen imeytymistä ja näin saadaan aikaan tasaisempi, heleämpi ja kosteustasapainoisempi iho.

Seerumi siis sen lisäksi, että on muutenkin monella lailla ihonhoidon ihmetuote, auttaa kasvoveden lailla muita, sen jälkeisiä ihonhoitotuotteitasi imeytymään ihoosi myös paremmin.

 

Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta
Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta

 

 


Kenelle seerumi sitten sopii?

Seerumit sopivat kaikille ikään ja ihotyyppiin katsomatta. Seerumin käyttö onkin hyvä aloittaa, kun ihon ikääntyminen alkaa noin parikymppisenä tai tarvittaessa hiukan aiemminkin, esimerkiksi hyvin kuivan ihon lisäkosteuttajana tai tasapainottamaan nuorta rasvaista ihoa.

Suosittelen kuitenkin, varsinkin näillä leveysasteilla, viimeistään jo noin 25 vuoden ikäisenä tai tarvittaessaa jo aikaisemminkin.

Yleisin harhaluulo onkin, että vain ikääntyvälle iholle voi käyttää seerumeita. Nuorempikin voi käyttää seerumia, kunhan se on valittu oikeaan tarkoitukseen. Nuoremmalle iholle sopivat usein juuri kosteuttavat ja kirkastavat seerumit tai tarvittaessa epäpuhtauksia rauhoittava.

 

Seerumi valitaan aina ihon sen hetkisen kunnon ja ihotyypin mukaan.

 

Esimerkiksi pintakuivalle rasvoittuvalle iholle, riittää usein vain kevyemmin kosteuttava geelimäinen tuote, kun taas kuivaihoinen kaipaa tuotteen, jossa on myös rasvaisia ainesosia tai esimerkiksi runsaasti hyaluronihappoa.

Hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä ja sitä kautta myös ihoon kosteutta. Varsinkin talvisin, hyaluronihappoa sisältävä seerumi kannattaa lisätä heti kasvoveden jälkeen tai levittää seerumi heti suihkun jälkeen, jotta sillä on enemmän myös iholla kosteutta (ei kuitenkaan märkä iho), jota sitoa.

Elottoman näköinen ja samea iho taas piristyy huomattavasti kirkastavista seerumituotteista.

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Seerumeilla saat hoidettua paremmin myös täsmäongelmia, kuten esimerkiksi ihosi elottomuutta, pintakuivuutta tai liiallista talineritystä eli kiiltoa ja epäpuhtauksia.

 


Miten valitset itsellesi sopivan seerumin?

 

Ota erilaiset ihosi tarpeet huomioon seerumia, kuten kasvovoidettakin valitessasi:

Herkkä iho

Herkkä ja esimerkiksi atooppinen iho kaipaa enemmän rauhoittavia ja tasapainottavia ainesosia, jotka lievittävät myös mahdollista ihoärsytystä ja punoitusta.

Usein herkkäihoisilla on taipumusta myös ihon kuivuuteen, joten hyvä kosteutus ja kasvovoiteen avustuksella kasvoille kosteus lukitsemalla, on usein enemmän kuin tarpeen.

Kuiva iho

Valitse seerumi, joka kosteuttaa tehokkaasti ja antaa myös ihollesi hehkua.

Usein sama kuin herkkä ihoisillakin eli hyvä kosteutus, esimerkiksi hyaluronihappoa sisältävällä seerumilla ja kasvovoiteen avustuksella kasvoille kosteus lukitsemalla, saavutat tehokkaamman kaivatun kosteutuksen.

Normaali iho

Vaikka ihosi olisikin pääsääntöisesti hyväkuntoinen, kevyesti kosteuttavat seerumit sopivat hyvin myös normaali-ihoiselle, joka ei kaipaa apua sen suurempiin iho-ongelmiin. Vuodenaikojen sekä erityisesti lämpötilojen ja ilman kosteuden vaihtelut, vaikuttavat normaalinkin ihon tarpeisiin.

Seerumeja voit käyttää myös tarpeen vaatiessa kuuriluontoisestikin, niin sanotusti ihon ylläpitohoitoina, esimerkiksi vuodenaikojen vaihtumisen yhteydessä.

Rasvoittuva ja myös vain muuten epäpuhdas iho

Rasvoittuvalle iholle sopii usein parhaiten geelimäinen seerumi, joka hillitsee myös ihon talintuotantoa.
Epäpuhdas iho on taas usein taipuvainen enemmänkin huokosten tukkeutumiseen, finneihin ja toki usein myös ihon rasvaisuuteenkin, joten öljyisiä seerumeja tulisi ainakin tällöin käyttää myös harkiten.

Epäpuhtaalle iholle erikseen suunnatut seerumit, usein hillitsevät myös talineritystä ja ovat antibakteerisia, jotta uusia epäpuhtauksia ei pääsisi syntymään.

Samea iho

Samea iho kaipaa myös yleisesti tehokasta kosteutusta ja ihoa kirkastavia ainesosia. Seerumin, joka sisältää myös vitamiineja sekä muutenkin ravitsee ihoasi. Yksi tehokkaimpia ainesosia ihon kirkastamiseen on esimerkiksi askorbiinihappo eli C-vitamiini.

Pigmenttimuutokset iholla

Pigmenttimuutoksiin paras apu, on taas ehdottomasti ensisijaisesti ennaltaehkäisy ja riittävä UV-suoja, sillä jo syntyneistä pigmenttihäiriöistä, on vaikea päästä kokonaan eroon. Niiden vaaleneminenkin vaatii aina kärsivällisyyttä, tehokkaita tuotteita.

Sisältäen usein myös muun muassa askorbiinihappoa eli C-vitamiinia sekä säännöllistä korjaavien tuotteiden sekä UV-suojan käyttöä ehkäisemään, jo olevien vaurioiden pahenemista ja myös UV-säteistä johtuvien, uusien muutosten syntymistä.

Hormonalisista muutoksista tai niistäkin johtuen, mahdollisesti sinulle kirjoitetuista lääkityksistä johtuvista pigmenttimuutoksista, kannattaa olla myös yhteydessä omaan lääkäriisi.

Tarvittaessa, ole etenkin yhtäänkään epäilyttävistä, erilaisista iho- ja ihonpigmentti tai luomimuutoksistasi, aina tarkempaa konsultaatiota varten yhteydessä myös ihotautilääkäriin.

 

Aikuinen iho

Panosta vaikuttaviin anti-age -ainesosiin, jotka silottavat juonteita ja tekevät ihosta kimmoisamman ja tasaisemman sävyisen.

Ensimmäinen asia, jota ikääntyvä iho usein kuitenkin eniten kaipaa, on kosteus (muun muassa hyaluronihappo), sekä usein myös vitamiineja kirkastamaan ihon sävyä. Kuivalla iholla kun juonteet ja rypyt vain korostuvat, joten pidä aina ensisijaisesti huoli hyvästä kosteutuksesta.

Ikääntyvälle iholle on tarjolla myös useita erilaisia anti-age seerumejakin, jotka häivyttävät kyllä usein juonteita ja ryppyjä, mutta tehokkuudestaan huolimatta seerumikaan ei tee ihmeitä yhdessä yössä, joten ole kärsivällinen, äläkä luovuta.

 


Koska voit käyttää seerumia?

Ihotyypillesi sopivia seerumeita, voit käyttää joko silloin tällöin ihotyyppisi mukaisesti, jatkuvasti tai sinulle suositeltuina kuureina, esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa tai vaikkapa sairastamisen jälkeen, kun ihosi kaipaa piristystä tai ylimääräistä kosteutta.

Kuurin suositeltava pituus on yleensä yksi pakkaus loppuun. Tämän jälkeen tarvittaessa jatko, esimerkiksi koko talven loppuun ylläpitämään ja tasapainottamaan ihoa, sekä sen kosteustasapainoa.

 


KUN HALUAT PARHAAN TULOKSEN, OTA MYÖS SEERUMI KÄYTTÖÖSI IHONHOIDOSSASI!


 

Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta
Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta


Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Mitä luonnonkosmetiikka seerumit sisältää?

Tuotteesta riippuen luonnonraaka-aineet hieman vaihtelevat, mutta luonnollisesti erilaiset kasviuutteet ja niiden teho, ihonhoidossa ovat tällöin pääosassa.

Kasviuutteiden valmistus itsessään on jo oma taitolajinsa, jossa hyödynnetään myös runsaasti luonnonlääkinnästäkin hankittuja tietoja sekä taitoja, luonnon parantavasta voimasta.

 

Lue myös tämä: Harkitsetko luonnonkosmetiikkaan siirtymistä? Tässä 10 hyvää syytä

 

Muiden kasviuutteiden lisäksi, on usein yhtenä tärkeimmistä raaka-aineista biologisesti valmistettu hyaluronihappo. Hyaluronihappoa löytyy luonnostaan jo ihon dermiksen (verinahka) soluväliaineesta ja sen määrä, vain valitettavasti vähenee meistä kaikilla ihosta iän myötä.

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Kasviperäinen hyaluronihappo tasoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa

– kasvojen ja kaulan herkkää ihoa, sekä silottaa myös juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttaa ja suojaa, myös erittäin kuivaakin ihoa.

Hyaluronihappo sitoo itseensä hyvin vettä (jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä) ja sitä kautta myös ihoonkin kosteutta. Tehden siitä erittäin tehokkaan ihon kosteuttajan. Hyaluronihappo kosteuttaa sekä tehostaa, myös ihon luontaista kollageenin* muodostusta.

Parantaen näin myös hyvin ihon kimmoisuutta, sekä myös UV-säteilyn mahdollisesti ahavoittamaa ihoa. Hyaluronihappo on myös ihon kirkastaja sekä heleyttäjä ja sopii jokaiselle, joka kaipaa iholleen lisäkosteutta.

* Kollageeni hoitaa sekä myös ennaltaehkäisee iholla muun muassa juonteita, ryppyjä ja kimmoisuutensa menettänyttä ihoa.

 

Lue myös tämä: Miten luonnonkosmetiikkaa kannattaa säilyttää?

 


Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Kuinka käytät seerumia?

Levitä seerumi puhtain käsin puhtaalle iholle, yleensä aamuin ja/tai illoin. Kokeile levittyykö seerumi paremmin hieman kostealle ihollesi vai onko parempi kuivata ihoa ensin.

Itse suosin ehdottomasti pintakuivalla ihollani, taputella puhtaalle iholle ensin normaalisti kasvovettä ja sen jälkeen seerumia, saadakseni vielä paremman ja tehokkaamman imeytymisen.

Annostele seerumia yleensä tipasta kolmeen kämmenselälle tai kämmenelle ja levitä siitä kasvoille. Painele tai hiero seerumi kevyesti kasvoille kämmenillä tai sormenpäillä taputellen.

 

Suositeltu levitystapa selviää myös aina tuotteiden käyttöohjeista, jotka kannattaa ehdottomasti lukea, niin saat näin mahdollisesti tuotteen tehokkaimmat vaikutuksetkin esiin.

 

Esimerkiksi rauhoittava tuote usein painellaan ja ihon toimintoja myös buustaavaa, taasen enemmän yleensä suositaan hieromaan kasvojen iholle.

Ota huomioon kuitenkin, sekä seerumin ja myös muidenkin iholle jätettävien hoitotuotteiden käytössä, esimerkiksi jos olet juuri saunonut tai käynyt, vaikka treenaamassa korkealla sykkeellä ja ihosi puskee voimakkaasti jälkihikeä.

Anna silloin ihon ensin hieman rauhoittua ja lämmön haihtua, ennen seerumin levittämistä ihollesi suihkun jälkeen. Näin tuoteaineet ei kulkeudu kuitenkaan mahdollisen jälkihien mukana, samantien iholtasi pois.

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Seerumi levitetään aina hyvin puhdistetulle iholle

 

  • Käytä seerumia aina puhtaalle iholle. Levitä seerumi sellaisenaan iholle, hoitovoiteen alle tai myös voiteeseen sekoitettuna.
  • Yleensä tippa tai pari riittää. Laita tuotetta joko kämmenselälle ja siirrä sormenpäillä kasvojesi iholle tai kämmenellesi.
  • Hieraise käsiä kevyesti yhteen ja painele seerumi puhdistetulle, mieluiten kasvovedellä kosteutetulle ihollesi. Kevyt hieronta samalla voi auttaa myös tuotetta imeytymään paremmin.
  • Kesällä voit käyttää toisinaan myös pelkkää seerumiakin esimerkiksi meikin alle päivällä sellaisenaan tai oikein hiostavana kesänä ja erityisesti yöaikaan.Yleisesti sen päälle kuitenkin suositellaan vielä lisättäväksi sopivaa, vaikka vähän kevyempää tai geelimäisempääkin kosteus- tai hoitovoidetta, jonka avulla kosteuttavat ja hoitavat ainesosatkin lukkiutuvat paremmin ihoosi.
  • Seerumi yksinään, voi siis olla kuitenkin toisinaan myös vain pelkkää voidettakin tai voiteen kanssa käytettynä parempi vaihtoehto, etenkin kesäisin ja ihotyypistäsi riippuen, jos vaikka urheilet tai liikut paljon.
    Silloin voide saattaa tuntua usein iholla liian raskaalta.Muista kuitenkin, aina hyvä UV-suoja päälle!
  • Seerumia voit myös sekoittaa vaihtoehtoisesti ennen kasvojen iholle laittoa, muutamat pisarat kämmenellä kasvovoiteen kanssa ja lisätä ne yhdessä kasvoillesi tai testaa ja kokeile lisätä myös pisara meikkivoiteesi sekaan.Useimmiten toimii ja saat kauniin heleän ihon kasvoillesi!
  • Kasvoseerumi levitetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kuten kasvovoidekin. Jotkut tuotteet, sopivat myös huulille sekä silmänympärysihollekin kevyesti lisättäväksi.

 

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Useampia seerumeita voit käyttää joko jatkuvasti, niin tarvittaessa, kuurina tai vaihdellen ihosi tarpeiden mukaan.

Seerumi “kuurista” parhaan avun saat, kun ihosi kaipaa tavallista enemmän tehostettua hoitoa, esimerkiksi jo mainittujen vuodenaikojen vaihtumisen, stressin tai sairastelun jälkeen.

 

  • Kun olet tuotekäytöllä, joko yhden pullon kuurin aikana tai muutoin ohjeistettuna, saavuttanut tavoittelemaasi vaikutusta. Kannattaa yleensä ensin alkuun pitää, ainakin hetken verran, hieman seerumitaukoa ja tarkkailla, kuinka ihosi alkaa tuotteen käyttämättömyyteen reagoida.

 

Esimerkiksi ihon kosteuspitoisuus ja heleys sekä varsinkin anti-age -seerumit ovat voimakkuutensakin vuoksi usein, etenkin vielä ikääntymisen alkuvaiheessa paremmat, vain ylläpitävinä hoitokuureina silloin tällöin ja toimivat sitten myöhemmin, myös jatkuvassakin käytössä.

Opettele siis myös tarkkailemaan ihoasi päivittäin, se “kertoo” kyllä, minkälainen ja millainen seerumin käyttötapa sille sopii ja aina tarvittaessa, kysy myös neuvoa ja lisävinkkiä alan koulutetuilta ammattilaisilta 🙂

 

 

MUISTA!

Levitä kasvoseerumikin aina myös kaulalle ja dekolteelle. Vaikka nuorempana se voi vielä tuntuakin turhalta, usko pois, viimeistään jo neljän-viidenkympin jälkeen kiität jo itseäsi vuosien säännöllisestä ja huolellisesta ihonhoidostasi. ❤️
Ja mikäli olet jo mainitut iät ylittänyt, on aina silti kotiinpäin huolehtia omasta hyvinvoinnistasi!

 

Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta
Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta

 


Onko seerumin käyttö tarpeellista?

 

Seerumia löytyy myös meikeistä

Seerumia ei tavata enää ainoastaan ihonhoitotuotteissa: tätä nykyä on myös olemassa esimerkiksi valmiiksi erilaisia seerumipitoisia meikkivoiteita tai jopa seerumiripsivärejä.

Seerumimeikkivoide on ihonhoitotuotteen tavoin, enemmän ihoa hellivä meikkivoide: jotka voivat esimerkiksi auttaa myös häivyttämään, seerumien tavoin, ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä ja korjata muutoin ihon pieniä virheitä ehostuksessa. Seerumimaskarat** puolestaan hoitavat ja vahvistavat ripsiäsi.

On myös usein pohjoismaalaisen pintakuivan talvi-ihon pelastus, kun suuremmalla todennäköisyydellä, esimerkiksi meikkipohja ei olekaan niin kuiva kökkö kuin kakku ihon pinnallasi, mutta älä skippaa näillä meikkituotteilla, kuitenkaan varsinaiseen ihonhoitoosi tarkoitettuja seerumeita.

Seerumipitoisilla meikeillä, et saa pelkästään yksin kuitenkaan ihonhoitotuotteita vastaavaa hoitotulosta, mutta yhdessä ne saattavat hyvinkin olla ihollasi, tarvittaessa enemmänkin kuin osiensa summa 🙂

**Huom! Aiemmin annettuun vinkkiin kokeilla myös lisätä omaan, erityisesti “liian paksuun” meikkivoiteeseesi pisaran verran seerumia, ÄLÄ tee vastaavaa koskaan itse ripsivärisi kanssa!

 


Yhteenveto:

Jos suomalaisnaisten ihonhoitorutiineissa pitäisi olla jotakin pakollista, tulisi sen mielestäni ehdottomasti kasvoveden lisäksi olla seerumi. Koska seerumi on usein kuitenkin juuri se tärkein ja puuttuva askel, kosteutettuun ja sen myötä sileän, hehkuvan, kuulaan ja kimmoisan tuntuiseen sekä näköiseen ihoon.

Hyvin hoidettu iho siis tuntuu ja näyttääkin aina paremmalta, sekä kestää myös säänvaihteluiden ja ympäristön rasituksiakin, hoitamatonta ihoa huomattavasti paremmin.

Useankin naisen elämää helpottaisi varmasti, jos kasvojen iho näyttäisi sekä tuntuisi tasaiselta, heleältä ja hyvinvoivalta, myös ilman meikkiäkin.

Talvi kuitenkin kuivattaa meillä niin väistämättä, aina ihoa ulkoisesti ja ikääntyminenkin vie siltä vielä luonnollisesti kimmoisuutta sekä mahdollinen muu stressi elämässä aiheuttaa ikäviä iho-oireita.

Kun haluat paremman tuloksen, ota ihmeessä myös ihotyypillesi sopiva seerumi ulkoisesti käyttöösi, päivittäin sisäisesti nautittavien, myöskin ihosolujasi hoitavien välttämättömien hyvien rasvahappojen lisäksi.

Jokapäiväisessä ihonhoidossasi tai kokeile edes kuuriluontoisesti, mikäli eivät vielä kuulu käyttöösi.

 


Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Tässä sinulle vinkkejä, jos olet miettinyt onko seerumin käyttö tarpeellista myös omassa ihonhoidossasi.

Käytätkö sinä jo seerumia?

 


Pinnaa postaus Pinterestiin niin löydät sen myöhemminkin

Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Kiitos, kun jaat kavereillesi

2 thoughts on “Onko seerumin käyttö tarpeellista?

Comments are closed.