AISTI kauneus ja hyvä olo

Aisti verkkokauppa – puhtaita kotimaisia luonnontuotteita 100% vegan, maailman elinvoimaisimmista raaka-aineista.

Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Tilaa tästä
#luomukosmetiikka #flow #vegan


FLOW COSMETICS

Flow Cosmetics - Kotimaista luonnonkosmetiikkaa 🫐

Kotimaista, puhdasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa, jossa tähtiraaka-aineina vitamiini- ja antioksidanttirikkaita villimarjoja ja villiyrttejä. Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan käsin Riihimäellä.

FLOW VALMISTAA KOTIMAISTA LÄHILUONNONKOSMETIIKKAA 🇫🇮

Suomessa on maailman puhtain luonto, jonka virtaavat vedet, vuodenajat ja vehreys ovat vertaansa vailla. Tämä lumoava pohjoisen energia välittyy kaikissa FLOWn valmistamissa tuotteissa.

Tuotteet valmistetaan ja pakataan lähes kaikki yrityksen omalla pientehtaalla Riihimäellä.

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jotta ne olisivat myös mahdollisimman tuoreita asiakkaalle saapuessaan.

TUOTTEISIIN VALITAAN VAIN PARHAITA MAHDOLLISIA RAAKA-AINEITA 🌿

Eteeriset öljyt ovat aina tiukalla laatustandardilla uutettuja, ja ihonhoitotuotteet valmistetaan hartaasti erilaisia vaihtoehtoja testaten parhaan mahdollisen koostumuksen ja tehon varmistamiseksi.

FLOW ON PIENI PERHEYRITYS, JOKA VALMISTAA TUOTTEITA RAKKAUDELLA ❤️ 

Flow Cosmetics on pieni perheyritys, jolle luonnonmukaisten, tehokkaiden tuotteiden valmistaminen on kutsumus ja intohimo. Pieni yritys toimii muillakin tavoin kuin perhe, jossa kaikki osallistuvat yhteiseen tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

FLOW COSMETICS TUOTANTO ON HIILINEUTRAALIA 💚

Hiilineutraali tuotanto tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että yritystoiminnasta syntyvien kasvihuonekaasupäästöjen määrä on laskettu.

Flow pyrkii vähentämään päästöjä entisestään, ja hyvittämään toistaiseksi syntyvät väistämättömät päästöt sertifioidun hyvitysprojektin kautta.

Flowlle tärkeitä ja aina kasvavia arvoja ovat hiilineutraalius, tuotannon läpinäkyvyys sekä toiminta ilmaston puolesta.

FLOW KÄYTTÄÄ KIERRÄTETTÄVIÄ, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ PAKKAUSMATERIAALEJA 🍃

Pakkausmateriaalit vaalitaan yhtä tarkasti kuin raaka-aineetkin. Pyrkimys on käyttää mahdollisimman helposti kierrätettäviä materiaaleja, kuten lasia ja kartonkia. Kun joudutaan valitsemaan muovia tuotteen kuljetustavan ja käytön vuoksi varmistetaan, että muovi on kierrätettävää.

FLOW COSMETICS PANOSTAA LUOMULAATUISIIN RAAKA-AINEISIIN 🌱

Valtaosa Flow Cosmeticsin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista ovat sertifoitua luomulaatua tai Lapista kerättyjä villikasveja, kuten kanervaa, pohjoisen marjoja ja katajaa. Myös kaikki kosmetiikassa käytettävät säilöntä- sekä apuaineet ovat luonnonkosmetiikkastandardien mukaisia. Raaka-aineet ovat ekosertifioituja.

Kotimaisten raaka-aineiden osuutta pyritään lisämään tuotteissa, ja esimerkiksi kehäkukkaa ja nokkosta saadaan hyvinkääläiseltä luomutilalta. Ulkomailta tuodut raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta eurooppalaisilta toimijoilta ja ne käyvät läpi perusteelliset tutkimukset sertifioidun laadun takaamiseksi.

FLOW COSMETICS TEKEE KAIKEN RESEPTIIKASTA ALKAEN ITSE ⚗️ 

Kaikki Flow-tuotteet valmistetaan vuosikymmenten ammattitaidolla ja vankalla kosmetiikkaosaamisella. Flow Cosmeticsin perustaja Riitta sekä hänen tyttärensä, operatiivinen johtaja Suvi suunnittelevat tuotteet itse reseptiikasta alkaen, jotta Flow voi ylpeästi seistä jokaisen Flow-tuotteen laadun ja tehon takana.

Kehon ja mielen kokonaisuutena huomioiva kauneudenhoito on keskeisessä asemassa Flow Cosmeticsin tuotekehityksessä, jotta jokainen tuotteita käyttävä asiakas saisi mukaansa enemmänkin, kuin vain tehokkaan kosteuttajan tai juuri itselleen sopivan shampoopalan.

VAHVA ARVOPOHJA VÄLITTYY JOKAISESTA TUOTTEESTA 🌾

Flow Cosmetics on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi luonnonkosmetiikkatoimijaksi Suomessa ja ovat ylpeitä siitä, että on aina tehnyt työtään täydellä sydämellä, visioonsa uskoen ja arvojaan noudattaen.

Flow Cosmetics ei lakkaa kehittämästä yhä ympäristöystävällisempiä tapoja valmistaa puhdasta, luonnonmukaista kosmetiikkaa, joka ilahduttaa, ihastuttaa ja ennen kaikkea ratkaisee asiakkaiden ihonhoito- ja kauneushaasteita.

Tarkalla tutkimus- ja kehitystyöllä, läpinäkyvyydellä ja rehellisyydellä ja luonnonläheisyydellä varmistamme, että valitessaan tuotteemme asiakas voi aina tuntea tehneensä paremman valinnan sekä itsensä että planeettamme kannalta.

FLOW COSMETICS – Kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

FLOW COSMETICS - Luonnonkosmetiikka

Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.

Tilaa tästä
FLOW COSMETICS

”Olen todella onnellinen ja ylpeä, että olen saanut kasvatettua Flowsta kotitaloni autotalliin varastoidusta harrastusprojektista yhden Suomen tunnetuimmista luonnonkosmetiikkasarjoista. Ovet maailmalle ovat jo auki, nyt tuntuu, että vain taivas on rajana. Parasta tässä työssä on, kun saa toteuttaa sellaista, joka on omaa sydäntä lähellä ja itselle tärkeää. Rinnallani kotimaista luonnonkosmetiikkaosaamista eteenpäin viemässä on rakas perheeni sekä osaava ja intohimoinen Flow-tiimimme. Aiomme jatkossakin valmistaa tuotteet itse käsityönä laadukkaista raaka-aineista vahvaan luonnonkosmetiikkaosaamiseemme, ammattitaitoomme ja intuitioon luottaen.” -Riitta Jänkälä

Flow Cosmetics. Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.


 

ARCTIC NUTRITION FINLAND

Arctic Nutrition Finland – hyvinvointituotteet

Vuodesta 1997 korkealaatuisia hyvinvointituotteita valmistanut suomalainen yhtiö, ARCTIC NUTRITION FINLAND, jonka kansainvälinen yhteistyöverkosto takaa kattavan ravintotieteellisen tutkimustiedon.
Kaikki tuotteet valmistetaan aina korkeimpien laatuvaatimusten, kansainvälinen GMP-standardi (Good Manufacturing Practice), mukaisesti.

Elinvoimaisten ravintoaineiden avulla varmistamme ja turvaamme kehomme edellytykset ylläpitää sen monimuotoisia toimintoja.

Arctic Nutrition Finland tuotteiden kehitystyön johtoajatus on solujemme hyvinvointi:

Kun solumme voivat hyvin, mekin voimme hyvin. Siksi yhtiö valmistaa vain tuotteita, jotka ovat luonnollisia.

Tarjoten Sinulle terveellistä, turvallista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua orgaanista ravintoa.

-Tällä myös merkittävä etu ihon ja ihosolujesi hyvinvointiin.

Kauneus alkaa sisältäpäin. Aisti kauneus ja hyvä olo 

KEHOMME UUDISTUU JATKUVASTI

Kehomme solut uudistuvat koko ajan.

Aikuisen ihmisen keho uudistaa 10-50 miljardia solua joka minuutti.

Pelkästään uusia punasoluja syntyy yli 5 000 000 joka sekunti.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa uudistuvien solujen laatuun – joka päivä.

Suuri väestönkasvu, ympäristösaasteet ja käyttämämme ruoan ravintoarvojen väheneminen pakottaa meidät etsimään vaihtoehtoja pakatulle, tehoviljellylle, jalostetulle ja lisäaineita sisältävälle ravinnolle


FILL YOUR LIFE WITH ARCTIC LIGHT

ARCTIC NUTRITION FINLAND


Aisti kauneus ja hyvä olo

AISTI TIETOSUOJASELOSTE

Aisti kauneus -hyvän olon blogi

Aisti KAUNEUS -hyvän olon blogi
 
 

AistiBLOGI ylläpitäjänä toimii verkkokauppa Aisti kauneus ja hyvä olo sekä blogien kirjoittajana ja sivujen hoitajana pääsääntöisesti

Emilia SKY-Cidesco kosmetologi, Lähihoitaja, YAT

Aisti kauneus ja hyvä olo - Emilia

Mikäli sinulle herää esimerkiksi mitään kysymyksiä tuotteista tai toiveita postauksista, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen aisti(a)aistikauneus.fi

 

Aisti kauneus ja hyvä olo

Anna luonnon hoitaa ihoasi!


Tuotevalikoima postauksia ja laajemmin myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

[wpforms id="8" title="true"]

 


Ihonhoitosi ja
myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena!

Hyvinvointisi hyväksi!
www.aistikauneus.fi


Aistien harmoniaa, hyvää oloa ja kauneutta, Aisti kauneus ja hyvä olo

(Suosittelemme vain tuotteita, jotka olemme itse todenneet ja testanneet jo hyviksi, jokapäiväisessä käytössä.)

Aisti facebook
Aisti on myös facebookissa, tervetuloa mukaan!

Copyright: Ethän tallenna tai kopioi mitään kuvia tai tekstejä blogista ja kotisivuilta ilman lupaa, sillä se rikkoo tekijänoikeuksia. Blogipostausten jakaminen linkin kautta on tottakai sallittua.

Tietosuoja: Sivustolla käytetään Google Analytics -analytiikkapalvelua. Google Analytics kerää tietoa kävijöiden vierailuista, tuloväylästä, käyttäytymisestä sivustolla ja sisällön menestymisestä reaaliajassa ja takautuvasti. Tietoja ei yksilöidä, eivätkä ne ole yhdistettävissä mitenkään tunnistettaviin, yksittäisiin henkilöihin.

Affiliate: Mikäli sivustoille on lisätty myös affiliatelinkkejä tai vastaavia, on linkit merkitty (*) merkillä.