Yon-Ka Quintessence

Koe Yon-Ka, intohimo kasvitieteeseen, Osa 2

Yon-Ka Salaisuus

 

Aromaterapia ja intohimo kasvitieteeseen sekä kasvien terapeuttisten ominaisuuksien tutkimiselle tuotesarjan kehittäneen perheyrityksen ytimessä vuodesta 1954

 

Aroma- ja fytoterapian edelläkävijät – Yon-Ka tuotesarjan kehittäjien, suuri intohimo kasvitieteeseen  ja elämäntyönsäkin kasvien terapeuttisten ominaisuuksien tutkimiselle omistaneiden, Cécile, Ernst ja Charles Mühlethaler perustivat Laboratoires Multalerin vuonna 1954. 

Heidän käyttämänsä perimä- ja empiirinen tieto oli tuohon aikaan käytettävissä vain harvoilla tiedemiehillä, kemisteillä ja lääkäreillä. 

Mühlethalerit tutkivat kasvien terapeuttisia ominaisuuksia, uuttivat niistä eteerisiä öljyjä sekä muita vaikuttavia aineita ja omistivat aikansa ja osaamisensa näiden analysoimiseen ja yhdistämiseen käytännön metodein.

Tutkimukset johtivat läpimurtoon:

syntyi ”Yon-Ka sydän”, ainutlaatuinen viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Näistä Välimeren alueelta saatavista eteerisistä öljyistä kehittyi tulevan ihonhoitolinjan ydin.

 

Yon-Ka sydän: 5 arvokasta eteeristä öljyä

 

Useista Yon-Ka -tuotteista löytyvä upea viiden eteerisen öljyn yhdistelmä kätkee sisäänsä ennenkuulumattomia hoitavia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt korostavat toistensa vaikutuksia ja antavat tehoikkaampia hoitotuloksia kuin mihin mikään niistä yksinään pystyisi.

 

– Ylä-Provencesta saatava hieno laventeli
(Lavandula angustifolia) rauhoittaa, parantaa ja ennaltaehkäisee tulehduksia.
– Egyptistä saatava kurjenpolvi
(Pelargonium graveolens) ennaltaehkäisee tulehduksia, poistaa kipua ja parantaa.
– Marokosta saatava rosmariini
(Rosmarinus officinalis) aktivoi, uudistaa, on antiseptinen ja parantaa verenkiertoa.
– Provencesta saatava sypressi
(Cupressus sempervirens) supistaa verisuonia ja sääteee hermoston toimistaa.
– Espanjasta saatava timjami
(Thymus officianalis) on voimakkaasti antiseptinen ja tehokkaasti aktivoiva.

 

Yon-Ka sydän -yhdistelmää käytetään erivahvuisina pitoisuuksina, jotka mitataan tarkkaan halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi ja turvalllisen käytön takaamiseksi. Yon-Ka sydän vahvistaa vaikuttavien ainesosien tehokkuutta sekä saa aikaan tuoksukokemuksen, joka on tarpeen mukaan joko rentouttava tai energisoiva.

 

Yon-Ka tuotteet

 

Yksilöity, luonnollinen ratkaisu:
kasvoille, vartalolle ja auringonottoon

 

Hyödyntäen yli puolivuosisataista kokemustaan Yon-Ka uuttaa eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja merellisten ainesosien hyvää tekevät ominaisuudet tuotteisiinsa. Yhdessä ainutlaatuisten hoitomenetelmien kanssa aikaansaadaan upeita hoitotuloksia.

Tänä päivänä tuotteissa käytetään yli 130 eri kasvia, jotka saadaan eri puolilta maailmaa. Laboratoires Multalerin  tarkan tutkimustyön tuloksena syntyy hoitotuotteita, jotka tarjoavat ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin ja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

 

Yon-Ka Paris

Yon-Ka for Men – ihonhoitolinja miehille

 

Luonnollinen, erityisesti miehen iholle kehitetty tuotelinja

 

Miehen iho on usein paksumpi ja rasvaisempi kuin naisella ja se on altiina päivittäisen parranajon rasitukselle. Nämä tekijät vaikuttavat siihen, että ikääntymisen merkit ehkä tulevat iholle myöhemmin, mutta ovat ilmaantuessaan huomattavan selviä.

Yon-Ka for Men

Yon-Ka on suunnitellut miehille kolmivaiheisen ihonhoito-ohjelman: puhdosta, virkistä, uudista. Nämä vaiheet riittävät täydelliseen, jokapäiväiseen ihonhoitoon.

Kasvojenhoitotuotteet ovat koostumukseltaan kevyitä, mutta tehokkaita ja ennen kaikkea miehen ihon tarpeisiin kehitettyjä. Yon-Ka for Men -tuotteissa on runsaasti luonnollisia vaikuttavia aineita – kasvi- ja hedelmäuutteita sekä mineraaleja – jotka yhdistyvät tehokkaaseen Yon-Ka sydämeen sekä muihin eteerisiin öjyihin.

Yhdessä ne antavat tuotteille energisoivan, mutta hienovaraisen ja miehekkään sitrustuoksun.

 

 

Yon-Ka – hoitolahoidot

 

Ammattitaitoista osaamista: tehokkuutta ja hyvää oloa

 

Astu Yon-Ka -hoitojen aromaattiseen maailmaan, missä jokainen tuoksu lisää kehon ja mielen tasapainoa.

Kokonaisvaltaisissa ja jokaisen asiakkaan tarpeisiin suunnitelluissa hoitolahoidoissa yhdistyvät tieteellisen tarkan tutkimuksen tuloksenasyntyneen hoitotuotteen vaikutukset, kosmetologin ammattitaito sekä antamisen filosofia. Näistä osatekijöistä syntyvät hoidot, jotka palauttavat kasvoillesi ja vartalosi iholle niiden luonnollisen elinvoiman, raikkauden ja kiinteyden.

Tarkkaan suunnitellut ja käytännössä testatut hoito- ja hierontamenetelmät yhdistettynä lisensoidun ammattilaisen osaamiseen takaavat hoitolahoitojen hyvää tekevät vaikutukset, välittömästi näkyvät tulokset sekä upean tuoksukokemuksen, joka lumoaa niin kehon kuin mielenkin.

 

                                                        

 

Yon-Kan historiaa

 

Aromaterapia – perheyrityksen ytimessä vuodesta 1954

 

Aroma- ja fytoterapian edelläkävijät, kasvien tutkimiselle intohimoisesti omistautuneet Cécile, Ernst ja Charles Mühlethaler perustivat Laboratoires Multalerin vuonna 1954. Heidän käyttämänsä perimä- ja empiirinen tieto oli tuohon aikaan käytettävissä vain harvoilla tiedemiehillä, kemisteillä ja lääkäreillä.

Mühlethalerit tutkivat kasvien terapeuttisia ominaisuuksia, uuttivat niistä eteerisiä öljyjä sekä muita vaikuttavia aineita ja omistivat aikansa ja osaamisensa näiden analysoimiseen ja yhdistämiseen käytännön metodein.

Tutkimukset johtivat läpimurtoon:

syntyi ”Yon-Ka sydän”, ainutlaatuinen viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Näistä Välimeren alueelta saatavista eteerisistä öljyistä kehittyi tulevan ihonhoitolinjan ydin.

Vuonna 1968 yhtiön perustajien tyttäret ottivat ohjat käsiinsä.  Biokemisti Francoise Mühlethaler sekä kosmetologi Cathetine Mühlethaler jatkavat puhtaasti ranskalaisen perheyrityksen intohimoisen vakaumuksellista ja tieteellisen tarkkaa kehitystyötä.

 

”Tärkeimmät arvomme: intohimo kasvitieteeseen, nöyrä tutkimustyö, luonnon kunnioittaminen, kosketuksen taito ja taide, tavoitteena tasapainon ja hyvinvoinnin kautta syntyvä aito kauneus kaikissa elämän vaiheissa”
Francoise  Catherine Mühlethaler

 

Yhdessä he ovat kasvattaneet pienestä yrityksestä teollisessa mittakaavassa vaikuttavan tuotemerkin, jolla on kolme kansainvälistä tytäryhtiötä (Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Sveitsissä) sekä avanneet lippulaivakylpylä L’ESPACE YON-KAn Pariisin vasemmalle rannalle. Pariisin teollisuusalueella toimivalla yrityksellä on 8000 neliömetrin tilat, joissa se suunnittelee, valmistaa ja tutkii tuotteensa.

Täältä Yon-Kan fytoaromaattiset hoitotuotteet lähtevät eteenpäin kaikille mantereille.

 

 

 

Yon-Kan tuotteita voit ostaa TÄSTÄ

 

1 ajatus aiheesta “Koe Yon-Ka, intohimo kasvitieteeseen, Osa 2”

  1. Paluuviite: Koe Yon-Ka, intohimo kasvitieteeseen. Osa 1 • aistien harmoniaa, hyvää oloa ja kauneutta

Kommentointi on suljettu.