SENSITIVE CRÈME ANTI-ROUGEURS – Kuumoittava punoitus, 50ml

66,00  66,00 

Tuotteen luonnolliset vihertävät pigmentit neutraloivat välittömästi ihon punoitusta (CC-vaikutus). Ei sisällä hajusteita eikä eteerisiä öljyjä.

SENSITIVE CRÈME ANTI-ROUGEURS – Vähentää punoittavan ihon kuumotusta.

 

Tuotteessa yhdistyvät ihoa korjaavat sekä sen ulkonäköä välittömästi parantavat ominaisuudet, jotka vaikuttavat positiivisesti ja rauhoittavat punoittavasta ihosta kärsivien ihon sävyä tasaisemmaksi.

 

 

Vahvuudet:

  • runsaasti rohtosammakonputkea sekä mökinihmekukkaa sisältävä koostumus auttaa vähentämään ihon tulehdusreaktioita ja supistamaan laajentuneita pintaverisuonia.

  •  vähentävät ihon reaktiivisuutta ja punoitusta riippumatta siitä, onko punoitus äkillistä vai pitkäkestoista, paikallista vai laajemmalla alueella vaikuttavaa.

 

Tuotteen luonnolliset vihertävät pigmentit neutraloivat välittömästi ihon punoitusta (CC-vaikutus). Ei sisällä hajusteita eikä eteerisiä öljyjä.

 

 

Käyttö:
Levitä aamulla kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen sekä LOTION YON-KA jälkeen.
Voidaan käyttää myös iltaisin parhaiden hoitotulosten aikaansaamiseksi.

 

 

TULOKSET: Ihon punoitus vähenee silminnähden, iho on rauhoittunut ja sen sävy on tasaisempi – ihon punoitus(1) (poskilla): -31% 1kk käytön jälkeen.

 

(1) Kliininen arviointi – 20 naista, jolla punoittava iho – ikäjakauma 22-55 vuotta – SENSITIVE CRÈME ANTIROUGEURS -voiteen kuukauden käytön (aamuin illoin) jälkeen.

 

 


 

Paino 0.250 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SENSITIVE CRÈME ANTI-ROUGEURS – Kuumoittava punoitus, 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *