Matkakoko EAU MICELLAIRE – puhdistusvesi, kaikille ihotyypeille. 75ml

25,00  25,00 

Pienen kokonsa puolesta myös mukaan matkoille. Voit kuljettaa tuotteen mukanasi turvan läpi lentokoneeseen, vaaditussa 1l kirkkaassa pussissa muiden matkakokoisten ALLE 100ml max. yhteensä 1l, nestemäisten tuotteiden kanssa.

Matkakoko, EAU MICELLAIRE – puhdistusvesi, kaikille ihotyypeille.

 

YON-KA EAU MICELLAIRE – PUHDISTUSVESI
(Misellivesi)

 

Monipuolinen, erittäin tehokas meikinpoistaja ja ihon puhdistaja kasvoille, silmille ja huulille.

• Raikas kuin kasvovesi: Yon-Ka sydän (laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin eteeriset öljyt) – yhdistettynä bergamotin ja mintun eteerisiin öljyihin – raikastaa, virkistää ja puhdistaa.
• Pehmeä kuin puhdistusemulsio: Sopii hellävaraisen ja ionittoman emulgaattorin kosteuttavien ainesosien, rauhoittavien polysakkaridien (sisältävät runsaasti ramnoosia, galaktoosia ja glukuronihappoa) sekä ruusun ja kamomillan eteeristen öljyjen ansiosta herkälle iholle.
• Tehokas kuin öljy: Täydelliseen meikin poistoon ja ihon puhdistamiseen. Ihotali, meikki ja ympäristön epäpuhtaudet tarttuvat miselleihin ja poistuvat vanulapun avulla iholta.

 

Käytä aamuin illoin. Pyyhi kasvojen iho puhtaaksi puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Sopii myös silmä- ja huulimeikille. Toista, kunnes vanulappu on pyyhittäessä täysin puhdas. Suihkuta iholle lopuksi LOTION YON-KA – kasvovesi.

 

– Vinkki: Kun poistat silmämeikkiä, anna kostutetun vanulapun vaikuttaa ripsien päällä hetken aikaa ennen pyyhkimistä.
– Aistin oma käyttäjäkokemus vinkki: Eau Micellaire hyvä olla myös niin kotikäytössä, 200ml kuin matkakumppanina, 75ml -> Etenkin jos ei aina välttämättä reissussa lämmintä vettä saatavilla. Puhdistaa virheettömästi myös SENSAI 38C mascaran, vaikka olisi kylmäänkin veteen kostutettu tai kokonaan kuiva vanulappu Eau Micellaire käyttöön . 🙂

 

Pienen kokonsa puolesta myös mukaan matkoille. Voit kuljettaa tuotteen mukanasi turvan läpi lentokoneeseen, vaaditussa 1l kirkkaassa pussissa muiden matkakokoisten ALLE 100ml max. yhteensä 1l, nestemäisten tuotteiden kanssa.

Paino 0.100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matkakoko EAU MICELLAIRE – puhdistusvesi, kaikille ihotyypeille. 75ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *