Arctic EXTREME – Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa,100% vegaani monivitamiini! 100tbl

44,50  44,50 

Tehokasta
RAVINTOAINEYLIVOIMAA!

Kaksi maailman tunnetuinta superfoodia yhdessä / Urheilijalle ja paljon liikkuvalle / Painonhallinnan tueksi/ Laaja ravintoainesisältö/ Arctic -laatua Hawaijilta.
Luontaisesti, myös kasvissyöjälle. 100% vegaani monivitamiini.


ARKTINEN MUSTIKKA ja TROOPPINEN SPIRULINA

100 tablettia / Arktinen mustikka ja Spirulina Pacifica -lajike

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Vegaaninen

Ovh 44 € /
Etuhinta 32 €
VIP (Gold) 24.75 €

Kysy lisää!

 

Varastossa

Kuvaus

EXTREME – SPIRULINA PACIFICA JA ARKTINEN MUSTIKKA

Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

 

EXTREME tehotuotteessa yhdistyy kaksi maailman tunnetuinta superfoodia, spirulina ja mustikka, hyvinvointiasi tukevana kokonaisuutena! Luonnon oma ravintoainepommi – luontaisesti, myös kasvissyöjälle. 100% vegaani monivitamiini.

 

Spirulinan ravintoainepitoisuudet ovat aivan omaa luokkaansa ja se on tunnettu erityisesti kehoa puhdistavista vaikutuksistaan.

Mustikan antosyaanit auttavat suojaamaan pienten verisuonien terveyttä hapettumisstressiltä vapaita radikaaleja vastaan.

 

ARCTIC NUTRITON FINLAND - Wild Food EXTREME

EXTREME -Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

 

Spirulina auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Spirulina Pacifica on valittu YK:n ravintokonferenssissa jo vuonna 1974 maailman parhaimmaksi vaihtoehtoiseksi ravinnonlähteeksi ja vain tätä Spirulina Pacifica lajiketta käytetään Extremessä.

Spirulina on maailman ravintorikkain kasvi!

Spirulinassa on 300 % enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300 % enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanassa!

 

Hawaiji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. Arctic Nutritionin EXTREME tuotteessa käyttämä Spirulina Pacifica -lajike on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri Spirulina lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia

 

Havaiji on ihanteellinen paikka kasvattaa korkealaatuista Spirulinaa puhtaan ilmaston ja runsaan auringonvalon ansiosta. Voidaan siis sanoa, että Extremessä käytetty Spirulina Pacifica on laadukkainta saatavilla olevaa spirulinaa koko maailmassa. Lisäksi tuote valmistetaan Spirulinan elinvoimat säilyttävällä kylmätekniikalla.

Korkean laadun varmistamiseksi tuotteeseen käytetään vain sadon laadukkainta osaa. Sadon heikompi osa käytetään elintarvikkeisiin ja heikkolaatuisempiin ravintolisiin, sekä eläinten rehuksi.

 


 

Mustikka (Vaccinium myrtillus) valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi Suomessa ja se on tunnetuin kaikista supermarjoistamme

 

Mustikan antosyaanit auttavat suojaamaan pienten verisuonten terveyttä hapettumisstressiltä vapaita radikaaleja vastaan

 

Mustikan antosyaanit auttavat myös ylläpitämään silmien normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa

 

EXTREME – Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

 

EXTREME – Luonnon oma ravintoainepommi!

Luontaisesti, myös kasvissyöjälle. 100% vegaani monivitamiini.

Yksi ainoa EXTREME –puriste vastaa ravintoainesisällöltään 100 g tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja, monipuolisesti – “sateenkaaren väreissä” eli ravintorikkaasti

 

EXTREME on oiva vireystilan lisääjä ja täydentämään tarvittaessa päivittäistä väririkasta kasvisten, hedelmien ja marjojen saanti suosituksia (runsaasti, ainakin 500g/pvVRN)

 

 

SPIRULINA

Spirulina edistää veren sokeri-arvojen pysymistä normaalina sekä spirulina myös edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa ylläpitämään lihasmassaa laihdutusruokavalion aikana

 

MUSTIKKA (Vaccinium myrtillus)

Suomessa villinä kasvava metsämustikka on tunnetumpaa pensasmustikkaa (Vaccinium corymbosum) ravintoainerikkaampi

Metsämustikan antosyaanipitoisuus on myös huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi ananaksen ja appelsiinin.

 


 

Extremessä on suomalaista pohjoisen alueen mustikkaa ja Spirulina Pacifica -makean veden levää, joka kasvaa Havaijilla. Extremestä löytyy yli 100 eri ravintoainetta, vitamiinia ja hivenainetta.

 

Suositeltava vuorokausiannos: 2-3 tablettia / sisältää 800-1200 mg spirulinaa ja 200-300 mg mustikkajauhetta

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä viileässä.

Ainesosat: Spirulina, mustikka, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Vegaaninen

Valmistuttaja: Arctic Nutrition Oy Kauppakulma 49400 Hamina FINLAND
Alkuperämaat: Suomi/USA (Havaiji/Hawaii)

 


Aisti suosittelee: Liity suoraan VIP – kanta-asiakkaaksi ja SÄÄSTÄ!

RISKITÖN – Voit niin halutessasi aina päättää VIP asiakkuuden, ilman mitään lisämaksuja tai jatkovelvoitetta!

VIP asiakkaille myös AINA ilmaiset toimituskulut

OVH-hintaiset tilaukset Aistin kautta toimituskulut 5,90€


 

Kanta-asiakkuus sopii Sinulle, kun haluat tilata tuotteesi etuhintaan omaan tahtiisi. Saat tuotteesi 25-30 % ovh-hintojamme edullisemmin.

Kun haluat korottaa asiakkuutesi tai liittyä suoraan VIP-tasolle, saat entistä paremmat edut ja tuotteesi vieläkin edullisemmin.

(Saamme pienen komission VIP tai kanta-asiakkaaksi liittymisestäsi, jonka avulla ylläpidetään mm. verkkosivuja ja katetaan muita palvelinkuluja. Tämä ei nosta kuitenkaan sinulle koskaan tuotteiden hintoja vaan päinvastoin, pudottaa sinulle tuotteiden ostohintoja merkittävästikin. Kiitos tuestasi!)

 

VIP kanta-asiakkuuksista tai kanta-asiakkuudesta sekä myös mahdollisesta kiinnostuksestasi edustajuuteen, laita viesti joko asiakaspalveluumme [email protected] tai täytä asiakkuuden mistä olet kiinnostunut liittymisilmoituksesi ja lisää VH619P Aistin yrityskoodi myös viestikenttään. Kiitos!

 

 


 

Lisätiedot

Paino 0,056 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic EXTREME – Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa,100% vegaani monivitamiini! 100tbl”

Saatat myös pitää...