CHOICE Finland Ruusukasvovesi 100 ml

28,00  28,00 

Ihohuokosia supistava, ihoa tasapainottava ja kosteuttava lempeä suihkutettava ruusuvesi. Kaikki ihotyypit

 

Varastossa

Kuvaus

CHOICE Ruusukasvovesi 100 ml

 

Ruusukasvovesi on huokosia supistava, ihoa tasapainottava ja kosteuttava, alkoholiton kasvovesi. Viimeistelee kasvojen puhdistuksen, virkistää ja raikastaa.

Ruusuvesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihon pH-arvoa

 

Lempeä ruusuvesi sekä suomalainen

betaiini rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa

Tocopherol on ihana ihoa rauhoittava ja suojaava E-vitamiini.

Kasvovesi tasapainottaa ihosi toimintoja ja valmistaa sen vastaanottamaan, muiden hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat.

 


CHOICE Rose Facial Toner – Ruusu kasvovesi

Herkkä iho, Kuiva, Pintakuiva iho, Kaikki ihotyypit
Ruusukasvovesi on erityisen hyödyllinen kuivaihoisille ja myös aknesta ja epäpuhtauksista kärsiville, sillä ruusuvesi kykenee myös tasapainottamaan ihon talintuotantoa.

Käyttö: Suihkuttele ruusukasvovettä puhdistusgeelillä putsatuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aina puhdistuksen päätteeksi , imeytä iholle kevyesti painellen, ennen seerumin ja/tai kasvovoiteesi levittämistä.

 


Lue myös: aistiBLOGI Kauneutta luonnosta, CHOICE ruusukasvovesi


 

Ruusukasvovesi on erinomainen mukana kuljetettava, myös vaikka päivittäin laukussa ihon virkistykseen päivän aikana, sekä esim. työpaikalla työpöydälle, ihoa kuivattavien ilmastoitujen toimistotyöpäivien yhteyteen. Voit suihkauttaa myös kevyesti meikin päälle!

100ml Ruusukasvovesipullon voit kuljettaa myös käsimatkatavaroissasi, kuten muitakin CHOICE Finland kosmetiikkatuotteita, turvatarkastuksen läpi lentokoneeseen, vaaditussa kirkkaassa, uudelleensuljettavassa pussissa (1l).

HUOM! Vain International Air Transport Associationin (IATA) määritelmän mukaisesti vaaditussa kirkkaassa, uudelleensuljettavassa pussissa (1l), muiden matkakokoisten MAX 100ml/pll/prk/tuubi (yhteensä max. 1l), nesteitä, rasvoja ja geelejä kanssa. Varmista kuitenkin vielä tarkemmat matkatavaratiedot, aina etukäteen ennen lentoasi, käyttämältäsi lentoyhtiöltä.

Aisti suosittelee:

Erityisesti pitkille lennoille, Ruusukasvovesi on ihanteellinen matkakumppani mukaan, kosteuttamaan sekä virkistämään kasvojesi ihoa, voimakkaasti ilmastoidussa matkustamossa.

 


CHOICE Finland ihonhoitosarja:
  • FI-Natura sertifioitu ihonhoitosarja
  • Avainlippu – suomalaisesta kehitystyöstä ja valmistuksesta
  • ei keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita
  • ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia
  • kehitetty allergikoille ja tuoksuherkille

 


INCI
Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Glycerin, Betaine, Tocopherol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...