ARCTIC OILS – Kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit, tasapainoisessa suhteessa. 100kps

(1 tuotearvio)

38,65  38,65 

Aktiivinen JA HYVINVOIVA ARKI!

Kaikki välttämättömät rasvahapot / Virtaa ajatteluun / Notkeutta niveliin / Ihanaa iholle ja hiuksille

KALAÖLJY JA MARJOJEN SIEMENÖLJYT

OMEGA-3 / -6 / -9

100 kapselia / Helposti nieltävä

 • Gluteeniton
 • Laktoositon

Ovh 38 € /
Etuhinta 29 €
VIP (Gold) 24.75 €

Kysy lisää!

 

Kuvaus

ARCTIC OILS –

OMEGA -RASVAHAPOT, KALAÖLJY JA MARJOJEN SIEMENÖLJYT

Arctic Oils on ainutlaatuinen kokonaisuus

Kaikki tärkeimmät Omega rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa.

Tämä laadukas rasvahappotuote on hyvä olla käytössäsi päivittäin, jotta saat kaikki tarvittavat rakennusaineet hyvin toimivaan kehoon.

 

Arctic Oils – ruusujuuri ja rosmariini tehostavat jo ennestään vahvojen rasvahappojen vaikutusta elimistössäsi!

 

ARCTIC NUTRITION FINLAND - Wild Food ARCTIC OILS

 

Arctic Oils kapseli on pienikokoinen ja helppo niellä, joten tuote sopii hyvin koko perheelle

Kapselin selkäfileestä puristettu* kalaöljy. Tyrnin ja mustaherukan siemenöljyt sekä rosmariini ja ruusunjuuri mukana olevina yrtteinä.

 

Omegat ovat tärkeät koko elämän ajan, sekä aivoille, iholle kuin koko kehon toiminnalle ja terveydelle. Jokaikinen miljoonista, biljoonista soluistamme, poislukien luusolut, rakentuvat hyvistä rasvahapoista.

 

Hyvien rasvahappojen PÄIVITTÄISESTÄ saannista onkin pitkäaikaisen hyvinvoinnin ja kasvun/ kehityksen kannalta, erittäin järkevää huolehtia jo pienestä pitäen.

 

Tarvitsemme rasvaa

Aivojen massasta 60 % on rasvaa. Soluja meissä on kaikkiaan noin 1016. Niiden pinnat rakentuvat rasvasta ja joka sekunti syntyy esimerkiksi pelkästään yli 5 000 000 uutta punasolua. Elimistössämme toimivaan rasvahappokiertoon tarvitsemme myös useita eri rasvahappoja, niiden esiasteita ja muita ravintoaineita päivittäin.

 

Rasvahapot vaikuttavat

Kun Oxfordin Yliopiston tohtori Hugh Sinclair julkaisi arvostetussa tieteellisessä Lancet-lehdessä vuonna 1956 tutkimuksensa, jossa kerrottiin, että rasvahapoilla oli sydäntauteja ehkäisevä vaikutus, hänet erotettiin.

Siihen aikaan väite oli vielä ennenkuulumaton. Nykyään rasvahapot ovat tutkituimpia ravintoaineita. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ne vaikuttavat terveyteemme merkittävästi.

 

ARCTIC NUTRITION FINLAND - Wild Food - ARCTIC OILS

Arctic OILS

Kaikki tärkeimmät rasvahapot yhdessä tuotteessa!

Mustaherukan, tyrnin ja kalaöljyn ainutlaatuinen Super Food -kokonaisuus. Saat kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa. Arctic Oils koostuu Omega rasvahapoista, niiden esiasteista sekä ruusujuuresta ja rosmariinista, jotka tehostavat rasvahappojen vaikutusta.

 

 

Mustaherukan, tyrnin ja kalaöljyn ainutlaatuinen
Super Food-kokonaisuus

Ruusujuuri ja rosmariini
tehostavat rasvahappojen vaikutusta

 

OMEGA-6 Linolihappo (LA) Gammalinoleenihappo (GLA)- MUSTAHERUKKA
OMEGA-9 Öljyhappo (OA)- TYRNIMARJA
OMEGA-3 Eikosapentaeenihappo (EPA) Dokosaheksaeenihappo (DHA) Alfalinoleenihappo (ALA) Eikosatetraeenihappo (ETA) Stearidonihappo (SDA) – KALAÖLJYSTÄ

 

Tuotteen marjojen siemenöljyt ja yrtit ovat Suomesta. Kalaöljyn alkuperämaa: Etelä-Amerikka.

Arctic Oils on saanut arvostetun kansainvälisen Friend Of The Sea -sertifioinnin. Sertifikaatti takaa, että yritys huolehtii osaltaan myös merten ekosysteemin säilyttämisestä ja käyttämiemme kalaöljyjen alkuperä on vastuullisesti kalastetuissa kalakannoissa.

*Kalaöljy on selkäfileestä puristettu ja ei näin sisällä kalanproteiinia, joka on useimmiten se allergisoiva. Näin ollen hyvin useat kala-allergikot ovat pystyneet myös syömään Arctic OILS kapseleita, täysin normaalisti, ilman mitään allergisia oireita.

HUOM! Tämä on toki aina yksilöllistä ja jos kala aiheuttaa muuten mitään allergisia oireita, on ehdottomasti viisasta kokeilla ensin herkkyystesti kapselin öljyllä kyynärtaipeeseen ja ilman oireita vielä esimerkiksi ienrajaan, ennen kokonaisen kapselin nielemistä.

 

Artic Oils-tuoteinfo

 Suositeltava vuorokausiannos: 2 kapselia veden kera
.

Sisältää: Kalaöljy 822 mg Mustaherukan siemenöljy 100 mg Tyrnin siemenöljy 50 mg Omega-3 -rasvahappoja Eikosapentaeeni-happo(EPA) 264 mg Dokosaheksaeeni-happo (DHA) 178 mg
Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä viileässä.
Ainesosat: Kalaöljytiiviste, liivate (kapselin kuori), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), mustaherukan siemenöljy, tyrnimarjan siemenöljy, stabilointiaine (piidioksidi), rosmariiniuute, ruusujuuriuute, luontainen sitruuna-aromi, väri (sokerikulööri)
 • Gluteeniton
 • Laktoositon

Valmistuttaja: Arctic Nutrition Oy Kauppakulma 49400 Hamina FINLAND. Alkuperämaa kalaöljy: Norja

Tuotteen marjojen siemenöljyt ja yrtit ovat Suomesta. Kalaöljy Pohjois-Atlantin puhtailta alueilta.


Aisti suosittelee: Liity suoraan VIP – kanta-asiakkaaksi ja SÄÄSTÄ!

RISKITÖN – Voit niin halutessasi aina päättää VIP asiakkuuden, ilman mitään lisämaksuja tai jatkovelvoitetta!

VIP asiakkaille myös AINA ilmaiset toimituskulut

OVH-hintaiset tilaukset Aistin kautta toimituskulut 5,90€


 

Kanta-asiakkuus sopii Sinulle, kun haluat tilata tuotteesi etuhintaan omaan tahtiisi. Saat tuotteesi 25-30 % ovh-hintojamme edullisemmin.

Kun haluat korottaa asiakkuutesi tai liittyä suoraan VIP-tasolle, saat entistä paremmat edut ja tuotteesi vieläkin edullisemmin.

(Saamme pienen komission VIP tai kanta-asiakkaaksi liittymisestäsi, jonka avulla ylläpidetään mm. verkkosivuja ja katetaan muita palvelinkuluja. Tämä ei nosta kuitenkaan sinulle koskaan tuotteiden hintoja vaan päinvastoin, pudottaa sinulle tuotteiden ostohintoja merkittävästikin. Kiitos tuestasi!)

VIP kanta-asiakkuuksista tai kanta-asiakkuudesta sekä myös mahdollisesta kiinnostuksestasi edustajuuteen, laita viesti joko asiakaspalveluumme aisti@aistikauneus.fi tai täytä asiakkuuden mistä olet kiinnostunut liittymisilmoituksesi ja lisää VH619P Aistin yrityskoodi myös viestikenttään. Kiitos!

 

 


 

 

Lisätiedot

Paino 0,075 g (gramma)

1 arvio tuotteelle ARCTIC OILS – Kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit, tasapainoisessa suhteessa. 100kps

 1. Emilia

  **Aistin bloggaajan kommentti ja oma käyttökokemus
  Ennen Arctic Oilsin löytymistä erilaisten Omega-valmisteiden käyttö, vaikka tärkeyden tiesinkin, oli itselläni vähän niin ja näin. Syynä ne niin jokakertaiset vastenmieliset “kalapulla” röyhtäykset, vaikkei mitään närästystä ole koskaan ollut vaivana.

  Nyt on yli seitsemän vuotta mennyt jo Arctic OILS kapseleita JOKA IKINEN PÄIVÄ, oman terveyden vuoksi ja myös vuoden ajasta hiukan riipppuen, itselläni n. 4 kapselia päivittäin (etenkin talviaika, kuiva iho, mihin tuotteesta olen saanut lisäapua, nostaa ja vaihtelee hiukan omia pv/määriäni). EI YHDEN AINUTTA kalaröyhtäystä tuotteesta IKINÄ.

  Mikä tottakai kertoo itselle myös jo tuotteen sekä raaka-aineiden puhtaudesta ja valmistustavasta, kun on olemassa tuotteita ja tuotteita, niiden valmistustavoista puhumattakaan…

  Kotona oleva 9kg Bostoninterrieri-uros saa myös oman kapselinsa päivittäin ja turkki kiiltää sekä yleishyvinvointi pysynyt, vaikka ikää alkaa jo kertymään (9v.)
  Kun tiedän tuotteen valmistustavan, sisällön, ja sen olevan täysin orgaaninen, puhtaaseen villiravintoon(kalaöljyä, marjoja, yrttejä) rinnastettava valmiste, ilman mitään keinotekoista, paras ystävä saa tottakai myös omansa ♥

Lisää arvio

Saatat myös pitää...