ARCTIC OILS – Kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa! 100kps.

33,33  33,33 

Arctic Oilsruusujuuri ja rosmariini tehostavat jo ennestään vahvojen rasvahappojen ja antioksidanttien vaikutusta elimistössäsi. Ainutlaatuinen.

 

Kaikki rasvahapot!

 

Omega-rasvahappovalmiste kalaöljystä ja marjojen siemenöljyistä.

Mustaherukan, tyrnin ja kalaöljyn ainutlaatuinen kokonaisuus.

 

 

 

Saat kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa.

Tämä laadukas rasvahappotuotteemme on hyvä olla käytössäsi päivittäin, jotta saat kaikki tarvittavat rakennusaineet hyvin toimivaan kehoon.

 

Arctic Oils – ruusujuuri ja rosmariini tehostavat jo ennestään vahvojen rasvahappojen vaikutusta elimistössäsi.

 

 


Kapseli on pienikokoinen ja helppo niellä, joten tuote sopii hyvin koko perheelle.

Mikäli kapseli on esim. lapsen hankala niellä, sen voi myös pureskella rikki ja nesteellä huuhtoa suu (ja maku.. 😉 ) tai pistä reikä esim. puhtaalla neulalla, haarukan ”piikillä” tai veitsen kärjellä ja purista lusikalliseen puuroa tai haarukallisen muun ruuan sekaan. Seuraava lusikallinen tai haarukallinen ”pelkkää ruokaa” maun peittoon ja hörppy esim. vettä päälle.

 

Kapselin lohen selkäfileestä puristettu* kalaöljy** ei ole sen ”perinteisen” kalaöljyvalmisteen makuinen (tai hajuinen). Tyrnin ja mustaherukan siemenöljyt sekä rosmariini ja ruusunjuuri mukana olevina yrtteinä, muuttaa makua niin, että itseasiassa useat lapset sekä myös aikuiset tykkäävät pureskella kapselin, vaikka ei varsinainen ”purukapseli” olekaan.

 

 

Testaa ja kokeile, niin sinulle kuin perheellesi sopiva tapa!

 

Tyyli on vapaa.

Omegat ovat kuitenkin NIIN hirmutärkeät koko elämän ajan, sekä aivoille, iholle kuin koko kehon toiminnalle, että terveydelle. Sekä, koska jokaikinen miljoonista, miljoonista soluistamme, poislukien luusolut,

rakentuvat hyvistä rasvahapoista.

On myös niiden PÄIVITTÄISESTÄ saannista pitkäaikaisen hyvinvoinnin ja kasvun/ kehityksen kannalta, erittäin järkevää huolehtia jo pienestä pitäen.

 

*Kalaöljy on lohen selkäfileestä puristettu ja ei näin sisällä proteiinia, joka useimmiten allergisoiva. Joten myös hyvin useat ”kala-allergikot” pystyvät syömään Arctic OILS kapseleita täysin normaalisti, ilman mitään allergisia oireita. Tämä toki aina yksilöllistä ja viisasta kokeilla ensin herkkyystesti kapselin öljyllä kyynärtaipeeseen ja ilman oireita vielä esim. ienrajaan, ennen kapseleiden nielemistä.

 

Arctic OILS

Kaikki tärkeimmät rasvahapot!

Omega 3, 6, 7 ja 9 yhdessä tuotteessa.

 

 

Mustaherukan, tyrnin ja kalaöljyn ainutlaatuinen
Super Food-kokonaisuus.


Saat kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa.

Ruusujuuri ja rosmariini
tehostavat rasvahappojen vaikutusta.

 


Artic Oils -tuoteinfo

ARCTIC OILS (kalaöljy, mustaherukka, tyrni, ruusunjuuri, rosmariini)

 


 

Aisti suosittelee: Liity suoraan VIP – kanta-asiakkaaksi ja SÄÄSTÄ!
Lisätietoa ja VIP – hinnasto TÄSTÄ

Kanta-asiakkaat Arctic OILS 29 € tai 26 € /kymppitilaushinta (jos tilaus sis. yhteensä 10kpl mitä tahansa Arctic-tuotteita)

VIP asiakkaille AINA ilmaiset toimituskulut,
Kanta-asiakkaalle alle 98€ tilaukset toimituskulut 8,90€

(OVH-hintaiset tilaukset Aistin kautta toimituskulut 2,90€)

VIP sekä kanta-asiakkuuksista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected]

 


**Aistin bloggaajan kommentti ja oma käyttökokemus.

Ennen Arctic Oilsin löytymistä erilaisten Omega-valmisteiden käyttö, vaikka tärkeyden tiesinkin, oli itselläni vähän niin ja näin. Syynä ne niin jokakertaiset vastenmieliset ”kalapulla” röyhtäykset, vaikkei närästys muuten ole ollut koskaan vaivana.
Nyt on kuusi vuotta mennyt jo Arctic OILS kapseleita JOKA IKINEN PÄIVÄ,

oman terveyden vuoksi ja myös vuoden ajasta hiukan riipppuen, n. 4-10 kapselia päivittäin (etenkin talviaika, kuiva iho ja limakalvot sekä myös päänsärky tai muu kivut, mihin tuotteesta apua, nostaa ja vaihtelee hiukan pv/määriä).
EI YHDEN AINUTTA kalaröyhtäystä tuotteesta IKINÄ. Mikä tottakai kertoo itselle myös
jo tuotteen sekä raaka-aineiden puhtaudesta ja valmistustavasta, kun on olemassa tuotteita ja tuotteita, valmistustavoista puhumattakaan…
Niin jäi särkylääkkeetkin ja ei kyllä enää ollut päänsärkyjäkään (aivot saa siis selvästi tarvitsemaansa, eli hyvää rasvaa).
Kotona oleva 9kg Bostoninterrieri-uros saa myös nykyisin oman kapselinsa päivittäin ja turkki kiiltää sekä yleishyvinvointi pysynyt, vaikka ikää alkaa jo kertymään (7v.)
Kun tiedän tuotteen valmistustavan, sisällön, ja sen olevan täysin orgaaninen, puhtaaseen villiravintoon rinnastettava valmiste, ilman mitään keinotekoista, paras ystävä saa tottakai myös omansa <3

 


 

 

Paino 0.075 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...