FLOW COSMETICS - Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Flow Cosmetics – Kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Kotimaista, puhdasta ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa, jossa tähtiraaka-aineina vitamiini- ja antioksidanttirikkaita villimarjoja ja villiyrttejä. Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan käsin Riihimäellä.

FLOW VALMISTAA KOTIMAISTA LÄHILUONNONKOSMETIIKKAA

Suomessa on maailman puhtain luonto, jonka virtaavat vedet, vuodenajat ja vehreys ovat vertaansa vailla. Tämä lumoava pohjoisen energia välittyy kaikissa FLOWn valmistamissa tuotteissa.

Tuotteet valmistetaan ja pakataan lähes kaikki yrityksen omalla pientehtaalla Riihimäellä. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, jotta ne olisivat myös mahdollisimman tuoreita asiakkaalle saapuessaan.

TUOTTEISIIN VALITAAN VAIN PARHAITA MAHDOLLISIA RAAKA-AINEITA.

Eteeriset öljyt ovat aina tiukalla laatustandardilla uutettuja, ja ihonhoitotuotteet valmistetaan hartaasti erilaisia vaihtoehtoja testaten parhaan mahdollisen koostumuksen ja tehon varmistamiseksi.

FLOW ON PIENI PERHEYRITYS, JOKA VALMISTAA TUOTTEITA RAKKAUDELLA

Flow Cosmetics on pieni perheyritys, jolle luonnonmukaisten, tehokkaiden tuotteiden valmistaminen on kutsumus ja intohimo. Pieni yritys toimii muillakin tavoin kuin perhe, jossa kaikki osallistuvat yhteiseen tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

FLOW COSMETICS TUOTANTO ON HIILINEUTRAALIA ❤️

Hiilineutraali tuotanto tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että yritystoiminnasta syntyvien kasvihuonekaasupäästöjen määrä on laskettu. Flow pyrkii vähentämään päästöjä entisestään, ja hyvittämään toistaiseksi syntyvät väistämättömät päästöt sertifioidun hyvitysprojektin kautta.

Flowlle tärkeitä ja aina kasvavia arvoja ovat hiilineutraalius, tuotannon läpinäkyvyys sekä toiminta ilmaston puolesta.

FLOW KÄYTTÄÄ KIERRÄTETTÄVIÄ, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ PAKKAUSMATERIAALEJA

Pakkausmateriaalit vaalitaan yhtä tarkasti kuin raaka-aineetkin. Pyrkimys on käyttämää mahdollisimman helposti kierrätettäviä materiaaleja, kuten lasia ja kartonkia, ja kun joudutaan valitsemaan muovia tuotteen kuljetustavan ja käytön vuoksi, varmistetaan että muovi on kierrätettävää.

FLOW COSMETICS PANOSTAA LUOMULAATUISIIN RAAKA-AINEISIIN

Valtaosa Flow Cosmeticsin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista ovat sertifoitua luomulaatua, tai Lapista kerättyjä villikasveja, kuten kanervaa, pohjoisen marjoja ja katajaa. Myös kaikki kosmetiikassa käytettävät säilöntä- sekä apuaineet ovat luonnonkosmetiikkastandardien mukaisia. Raaka-aineet ovat ekosertifioituja.

Kotimaisten raaka-aineiden osuutta pyritään lisämään tuotteissa, ja esimerkiksi kehäkukkaa ja nokkosta saadaan hyvinkääläiseltä luomutilalta. Ulkomailta tuodut raaka-aineet ovat peräisin luotettavilta eurooppalaisilta toimijoilta, ja ne käyvät läpi perusteelliset tutkimukset sertifioidun laadun takaamiseksi.

FLOW COSMETICS TEKEE KAIKEN RESEPTIIKASTA ALKAEN ITSE

Kaikki Flow-tuotteet valmistetaan vuosikymmenten ammattitaidolla ja vankalla kosmetiikkaosaamisella. Flow Cosmeticsin perustaja Riitta sekä hänen tyttärensä, operatiivinen johtaja Suvi suunnittelevat tuotteet itse reseptiikasta alkaen, jotta Flow voi ylpeästi seistä jokaisen Flow-tuotteen laadun ja tehon takana.

Kehon ja mielen kokonaisuutena huomioiva kauneudenhoito on keskeisessä asemassa Flow Cosmeticsin tuotekehityksessä, jotta jokainen tuotteita käyttävä asiakas saisi mukaansa enemmänkin, kuin vain tehokkaan kosteuttajan, tai juuri itselleen sopivan shampoopalan.

VAHVA ARVOPOHJAMME VÄLITTYY JOKAISESTA TUOTTEESTA

Flow Cosmetics on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi luonnonkosmetiikkatoimijaksi Suomessa, ja ovat ylpeitä siitä, että on aina tehnyt työtään täydellä sydämellä, visioonsa uskoen ja arvojaan noudattaen.

Flow cosmetics ei lakkaa kehittämästä yhä ympäristöystävällisempiä tapoja valmistaa puhdasta, luonnonmukaista kosmetiikkaa, joka ilahduttaa, ihastuttaa ja ennen kaikkea ratkaisee asiakkaiden ihonhoito- ja kauneushaasteita.

Tarkalla tutkimus- ja kehitystyöllä, läpinäkyvyydellä ja rehellisyydellä ja luonnonläheisyydellä varmistamme, että valitessaan tuotteemme asiakas voi aina tuntea tehneensä paremman valinnan sekä itsensä että planeettamme kannalta.

FLOW COSMETICS – Kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

FLOW COSMETICS - Luonnonkosmetiikka

Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.

Näytetään kaikki 15 tulosta