Tietoa -info

Aisti kauneus -hyvän olon blogi

 

Hei, ja tervetuloa Aisti kauneus -hyvän olon blogiin!
Ylläpitäjänä toimii verkkokauppa Aisti kauneus ja hyvä olo, www.aistikauneus.mycashflow.fi

Anna luonnon hoitaa ihoasi, sekä ulkoisesti, että sisäisesti -anna sen näkyä hyvinvoinnissasi, ihosi heleytenä ja kokonaisvaltaisen olosi nuorekkuutena!

Lisätietoa tuotteista, kuinka voit myös yhdistää, hyödyntää ja käyttää vuonna 1954 perustettua ranskalaista fytoaromaattista, kansainvälisesti tunnettua ja arvostettua, luonnon omia tehoaineita hyödyntävän Yon-Ka Paris hoitolakosmetiikka -sarjan tuotteita. Sekä jo vuonna 1997 perustetun suomalaisen arvostetun ja kansainvälisen uransa murroksessa olevan Arctic Nutrition Finland orgaanisia villiravintotuotteita, niin ihonhoitosi tukena kuin kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissasi!

 

Aistien harmoniaa, hyvää oloa ja kauneutta

Anna luonnon hoitaa ihoasi!

Yon-Ka Paris

Vuonna 1954 perustettu ranskalainen hoitolasarja Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla.
Kansainvälisesti tunnettu, oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka tuotteita voit ostaa tästä

Arctic Nutrition Finland™

Vuodesta 1997 korkealaatuisia orgaanisia hyvinvointituotteita valmistanut suomalainen yhtiö, jonka tuotekehitystyön johtoajatus on solujemme hyvinvointi: Kun solumme voivat hyvin, mekin voimme hyvin.

Siksi yhtiö valmistaa tuotteita, jotka ovat luonnollisia. Tarjoten Sinulle terveellistä, turvallista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua orgaanista ravintoa. -Tällä myös merkittävä etu ihon ja ihosolujen hyvinvointiin. Kauneus alkaa sisältäpäin.
The time has come to redefine the word super food.

Arctic Nutrition tuotteita voit tilata tästä

 

Yhteydenottolomake (ei tilaus)