FLOW COSMETICS DETOX kuivaöljyseerumi

Flow Cosmetics DETOX OIL

Flow Cosmetics DETOX OIL on ultrakevyt öljyseerumi, joka auttaa pitämään epäpuhtaudet kurissa. Öljy on erittäin kevyt ihotuntumaltaan, ei jää ihon pinnalle kiiltelemään.

Rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa on myös tärkeää kosteuttaa ja pitää ihon pinta kimmoisana. Liian kuivattavat tuotteet aiheuttavat vain lisää epäpuhtauksia, koska kuiva ihon pinta tukkeutuu eivätkä rasva ja tali pääse poistumaan ihohuokosista.

DETOX OIL on kehitetty juuri epäpuhtaan ihon tarpeisiin, jokainen raaka-aine on huolella valittu, palvelemaan rasvoittuvan ja helposti tukkeuvan ihon tarpeita ja estämään epäpuhtauksien syntyä. Tämä seerumi toimii hyvin myös tulehdusta lievittävänä ja auttaa kipeitä tulehtuneita finnejä paranemaan nopeammin.

Yhdistelmä kevyitä, nopeasti imeytyviä ja rasvahappokoostumukseltaan iholle ihanteellisia kasviöljyjä, jotka eivät tuki ihohuokosia.


Seerumin voit sekoittaa myös kasvovoiteen, esim. Flow BILBERRY MOISTURE CREAM joukkoon. Anna seerumin imeytyä hyvin, mikäli lisäät kasvoille vielä meikkiä.

Imeydyttyään ihoon kuivaöljyseerumi ei jätä kasvoille öljyistä tunnetta.

DETOX OIL - kuivaöljyseerumi

Flow Cosmetics DETOX OIL -kuivaöljyseerumi

Tuotteen vaikuttavat aineet:

Luomu teepuun eteerinen öljy on antibakteerinen, hillitsee tulehdusta, puhdistaa ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Arktinen luomu mustaherukkaöljy on antiokdidanttinen ja sisältää ihoa tervehdyttäviä omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat tasapainottamaan ihoa, sekä pitämään ihon pinnan kosteuteutettuna ja kimmoisana.

Luomu ruusunmarjauute puhtaalla uuttomenetelmällä valmistettu uute luomu ruusunmarjasta on tiivistemäinen ja ihoa kuntouttava tehoaine. Ruusunmarja on antioksidanttinen ja luonnostaan a-vitamiinipitoinen. A-vitamiini uudistaa ihoa ja tunnetaan myös aknea hoitavana ainesosana. Ruusunmarja tunnetaan myös arpia hoitavasta ja ennaltaehkäisevästä vaikutuksestaan.

Pohjaöljyinä kevyen ihotuntuman antavat MCT-öljy (kookosöljyn lyhyet rasvahapot), maarianohdake-esteri sekä luomulaatuinen jojobaöljy. Kaikki on öljyt soveltuvat erinomaisesti epäpuhtaalle iholle ja eivät ole komedogeenisiä.

Lisätietoa tuotteesta:

30ml

VEGAANINEN


TOIMITUS:

Toimitus alkaen 5,90€ pakettilähetyksille.

Ilmainen toimitus yli 50€ kosmetiikan normaalihintaisille tilauksille koodilla OVHyli50

PAKKAUS JA SEN KIERRÄTYS:

Muoviton pakkaus. Pakattu FSCsertifioituun kartonkiin.

Kierrätysohjeet: Ulkopakkaus pahvinkeräykseen, lasipullo ja pipetin lasiosa lasinkeräykseen, muovinen pipettiosa muovinkeräykseen.

FLOW COSMETICS

Näytetään ainoa tulos