Blogipostauksia

Kauneutta luonnosta CHOICE Sensitive silmänympärysvoide

Kiitos, kun jaat kavereillesi

CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide

Kauneutta luonnosta – CHOICE Sensitive silmänympärysvoide kiinteyttää, ravitsee sekä hoitaa herkkää silmänympärysihoasi

 

CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide on erinomainen tuote kaikille, myös herkälle iholle. Ravitsemaan ja kosteuttamaan vaativaa silmienympärysihoasi. Erinomainen myös tummille ja turvonneille silmiennalusille.

Muuan muassa kasvien antioksidantit laskevat turvotusta sekä madaltavat juonteita. Suomalainen koivunmahla sekä ravintorikas arganöljy ravitsevat ja pehmentävät silmienalusten ihoasi tehokkaasti.

Hyaluronihappo taas sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lupiiniproteiini aktivoi ihon kollageenituotantoa. Ruusuvesi tuotteessa rauhoittaa ja myös kosteuttaa ihoa.

 

Kauneutta luonnosta, CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide

 

Sensitive silmänympärysvoiteen raaka-aineista suomalainen koivunmahla sisältää muun muassa luonnostaan jo runsaasti aminohappoja ja mineraaleja sekä myös ravitsee, kosteuttaa ja ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä iholle.

Ravintorikas arganöljy on tehokas antiaginghoito iholle, kun sen runsaat luonnolliset A- ja E-vitamiinivarannot sekä silottavat ja pehmentävät juonteita. Arganöljy on myös ihoasi ravitseva ja uudistava, joka sopii erinomaisesti myös herkällekin iholle.

Parantaa ihosi elastisuutta ja pehmentää sekä korjaakin huonokuntoista ihoa ja sisältää runsaasti ihoa ravitsevia rasvahappoja. Ehkäisee myös ryppyjen ja juonteiden syntymistä.

Arganöljy tuotteessa on ihotuntumaltaan kevyt, imeytyy nopeasti kuten arganöljy aina ja jättää ihon silkkisen sileäksi. Arganöljy auttaa myös pehmentämään ihoa sekä lisäämään sen kimmoisuutta ja heleyttä, mikä puolestaan tukee ihon nuorekasta ulkonäköä.

 

Herkkä silmänympärys ja iho

Arganöljy sisältää erittäin runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja sekä antioksidanttejakin.

Ne auttavat ehkäisemään vapaiden radikaalien aikaansaamia vaurioita silmienympärysihollasi, kuten esimerkiksi ihosi ennenaikaista ikääntymistä.

Arganöljyn sisältämä erittäin antioksidanttinen E-vitamiini auttaa myös rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja tasapainottamaan sen kuivuutta, sekä suojaa silmänympärysihoa ulkoisilta rasituksilta ja ennenaikaiselta vanhentumiselta.

Arganöljy uudistaa ihoasi, se auttaa häivyttämään muun muassa pigmenttimuutoksia ja väsymyksen merkkejä.

 

Arganöljy onkin yksi kosmetiikkamaailman monipuolisimmista tuoteraaka-aineista ja sitä käytetään niin kuivalla, rasvoittuvalla, herkällä kuin normaalilla iholla.

 

Molemmat raaka-aineet sekä koivunmahla, että arganöljy siis ravitsevat ja pehmentävät silmienalusten ihoasi tehokkaasti. Herkkä silmänympärysalueesi voi hyvin saadessaan hoitoa ja kosteutusta, ilman mitään silmiä ärsyttäviä lisäaineita.

Ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta ainesosat ovatkin erinomaisia myös kuiville ja jopa atooppiselle ihollekin.

 

Kauneutta luonnosta, CHOICE Sensitive silmänympärysvoide

 

Hyaluronihappo, jota jokaisen ihossa on jo luonnostaan ja mikä vain vähenee valitettavasti meistä kaikilta ikääntyessä, myös silmänympärysiholta. Antaa ihanan lisäkosteuttajan eli humekdantin tuotteeseen sekä lisää myös tehokkaasti, herkälle silmänympärysihollesi kosteuspitoisuutta.

 

Hyaluronihappo on ihon tärkein ja tehokkain kosteuttaja.

 

Hyaluronihappo sitookin kosteutta yli 1000-kertaisesti, ja imeytyessään ihoon sen pintajuonteita häivyttävä vaikutus näkyy heti. Lupiiniproteiinin välttämättömät aminohapot taas tukevat silmänympärysihon normaalia toimintaa sekä aktivoivat myös ihosi kollageenituotantoa.

Ruusuvesi tuotteessa myös sekä rauhoittaa, että kosteuttaa herkkää silmänympärysihoasi. Ruusuvesi muun muassa virkistää ihoasi sekä tasoittaa ihon sävyä.

Ruusuvesi onkin ihanteellinen myös ikääntyvän ihon hoidossa, supistavien ja juonteita silottavien ominaisuuksiensa ansiosta, mutta sopii yhtälailla myös kaikenikäisille kaikessa lempeydessään.

CHOICE Sensitive Eye Cream, 100% Vegan

 

 

 

CHOICE Sensitive silmänympärysvoide

*käyttäjäkokemus
Olen kärsinyt jo lapsesta saakka kuivista silmistä, eli aina valuttaa tuulisilla sekä kylmillä ilmoilla kyynelnorot poskilla tuon tuosta. Muuten silmänympärysihoni ei ole kuitenkaan koskaan ollut erityistä herkempi, siis kuten tosi herkkäihoisella voi olla. Kuiva tottakai, niinkuin kaikilla ja talvisin vielä enempi.

CHOICEN Sensitive silmänympärysvoiteessa mielenkiintoani nosti erityisesti muutamat itselleni kuin “Bingo” kuvailut, mitä haen aina käyttämiltäni silmänympärysvoiteilta. Tummille ja turvonneelle silmänalusille ensisijaisesti sekä nyt ikääntyessä, lisä kiinteyttävyyskään ei ole koskaan pahasta 🙂

Huomioni kiinnittyi kuitenkin erityisesti myös hyvien raaka-aineidenkin lisäksi, tuotekuvailuun “kuivasilmäisille”. Niin, no tottakai kun on tuote myös Sensitive, eli käy siis herkkä ja kuivaihoisimmillekin.

Silmänympärysvoiteethan ovat tietysti aina testattu ja eivätkä sisällä silmiä yleisesti ärsyttäviä raaka-aineita ja kun ei niitä  tietenkään “silmäänkään” annostella, mietitytti hiukan etukäteen, että onko kuvaus siis enemmän tarkoitettu kuiville silmänalusille vai kuiville silmille?

Nyt itse sekä kuivasilmäisenä ja kuivista silmänalusistakin kärsivänä, voin nyt pidemmän käyttökokemuksen jälkeen sanoa, että kyllä tuote vaan jeesaa selkeästi niihin molempiinkin! Ainakin minusta tuntuu siltä.

Ja ei, en ole annostellut tuotetta silmiini ja kyllä, edelleen käytän varsinkin nyt talvella, myös päivittäin tarvittaessa kosteuttavia silmätippojakin sekä syön päivittäin myös omega 3-rasvahappoja, jotka helpottavat silmieni kuivumista.

Selkeän eron olen kuitenkin huomannut siinä, miten paljon “miellyttävämpi” olo silmilläni on, etenkin jo heti tuotteen levityksen jälkeen ja myöhemminkin päivän aikana. Silmät ei niin kiristäen kuivata (silmänalusiho eikä silmät), eikä minulla ainakaan enää niin paljon niiden kuivuudesta johtuen, saa myöskään silmiä kyynelehtimäänkään.

 

Healthy-heart-eyes

 

Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta
Tilaa ilmoitus uusimmasta blogipostauksesta


 

Kauneutta luonnosta, CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide

**Bloggaajan silmänympärysvoide kommentti

Edellisessä postauksessa lupasin kertoa hieman, kuinka olen itse saanut apua omiin alkaviin miliumeihin eli luufinneihin.

Tämän talven aikana olen käyttänyt ainoastaan CHOICE Sensitive Silmänympärysvoidetta ja alkutalvesta (hieman hypoteettinen kuvaus vuodenajasta, minkä alkamista vielä perinteisesti odotellaan, mutta noin alkaen marraskuuta) huomasin, että pieniä alkavia miliumin alkuja oli näkyvissä toisessa silmäkulmassa sekä poskiluitten päälle, lähempänä nenää.

Tehostin ainoastaan CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide käyttöä miliumien päällä päivittäin ja muutamien viikkojen jälkeen, näpyt olivat häipyneet pikkuhiljaa.

Toivoisinkin kiitos, käyttäjäkokemuksia, jos sinullakin on miliumeja sekä aloitat käyttämään CHOICE Sensitive Silmänympärysvoidetta. Voit laittaa CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide käyttäjäkokemuksiasi suoraan tuotteen käyttäjä arvioihin, sekä voit laittaa myös suoraan sähköpostia minulle aistikauneus(a)gmail.com.

Lupaan muistaa jokaista tuotteesta käyttäjäkokemuksiaan lähettävää pienellä kiitoslahjalla! -Emilia

 

Tästä pääset lukemaan tuon mainitun edellisen postauksen:

Haasteellinen silmänympärysiho ja sen kosmeettiset virheet [osa 2]

 

Lue myös tämä: Tuottaako haasteellisen silmänympärysihon hoito sinulle ongelmia? [osa 1]

 


 

CHOICE-ihonhoitosarja on FI-Natura sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että sarjassa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja tai mitään synteettisiä hajusteita.

Tuote-arviot kaikilta käyttäjiltä, myös herkkäihoisilta ja allergikoiltakin ovat olleet ainoastaan huikeita!

CHOICE Finland on Suomen metsistä ja puhtaista vesistä. Tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten sarja on vegaani sekä eläinkokeeton. Pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä.

 

Lue myös tämä: Harkitsetko luonnonkosmetiikkaan vaihtamista? Tässä 10 hyvää syytä

 


 

CHOICE Finland ihonhoitosarja:

  • FI-Natura sertifioitu ihonhoitosarja
  • Avainlippu – suomalaisesta kehitystyöstä ja valmistuksesta
  • ei keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita
  • ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia
  • kehitetty allergikoille ja tuoksuherkille

 


 

CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide 15ml, 28€ saatavilla TÄSTÄ

 

CHOICE Sensitive silmänympärysvoide


CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide
INCI

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Brassica Rapa Oleifera Seed Oil, Betula Pendula Sap, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Argania Spinosa kernel oil, Rosa Damascena Flower Water, Hyaluronic Acid, Lupinus Albus Protein, Ascorbic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenethyl Alcohol

 


 

Lue myös tämä: Miksi hoitaisin ihoani ja mikä siinä on tärkeintä…?

 

 

Kiitos, kun jaat kavereillesi