CHOICE Snakebotox - Tehovoide juonteille

CHOICE Finland – luonnonkosmetiikka

Puhdas suomalainen ihonhoitosarja

 

CHOICE Finlandille on tärkeää, että tuotteet ovat rakkaudella kehitettyjä ja luonnonmukaisia. Hellästi ja tehokkaasti ne hoitavat ihoa ilman turhia kemikaaleja

 

Puhdas, suomalainen, FI-Natura sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja

Tilaa tästä

 

 

Yritys ammentaa voimansa lähituotannosta, Suomen metsistä ja puhtaista vesistä

Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Pakkausmateriaalit ovat huolellisesti suunniteltuja ja ne ovat myös kaikki täysin kierrätettäviä

 

  • FI-Natura sertifioitu ihonhoitosarja

  • Avainlippu – suomalaisesta kehitystyöstä ja valmistuksesta

  • ei keholle haitallisia kemikaaleja tai synteettisiä hajusteita

  • ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia – vegaaninen

  • kehitetty allergikoille ja tuoksuherkille

 

 

 

 

CHOICE Finland

 

On arvojensa mukaan onnistunut kun tuotteet tukevat kokonaisvaltaista
hyvinvointia. Sen tavoitteen eteen on ilo työskennellä joka päivä!

Kaikki hyvä ja kaunis lähtee ihmisestä itsestään. Siksi myös aito hyvinvointi syntyy siitä, kun toimii ymmärtäväisesti ja empaattisesti muita kohtaan. Pidetään siis huolta itsestämme, toisistamme ja luonnosta.
Suurella sydämellä!

CHOICE FinlandTilaa tästä

CHOICE Finland on vahvana mukana myös bioajassa

CHOICE Finland haluaa olla omilla arvoillaan ja valinnoillaan rakentamassa tulevaisuuden maailmasta puhtaampaa ja inhimillisempää

 

Tulevaisuuden maailmassa on avainasemassa energian ja luonnonvarojen sekä inhimillisten resurssien hyödyllisempi käyttö

 

 

CHOICE Finland haluaa kehittää tuotesarjansa sisältöä viisaammin

 

Pyrkimällä tutkimus- ja kehitystyön avulla saamaan entistä enemmän lähituotettuja, puhtaita ja suomalaisia raaka-aineita.

Sekä seuraamalla myös kehitystä luonnollisilla ja suomalaisilla pakkausmarkkinoilla.

CHOICE Rosehip Balm
CHOICE Rosehip Balm

Syksyllä 2017 yritys lanseeraasikin jo uuden täysin biohajoavan tuotteen. (CHOICE Rosehip Balm tulee Aistin valikoimaan myös piakkoin, viimeistään talvi 2020)

 

 

CHOICE Finland on mukana osallisena Innovatiiviset biotuotteet- kasvuohjelmassa, joka auttaa suomalaisia biotalousalan yrityksiä löytämään uusia, kasvavia markkinoita, luomaan kansainvälistä kasvua sekä kehittämään myös yritysten liiketoimintamahdollisuuksia.

Tarkoituksena on tunnistaa biotaloussektorin pääomittajia ja kansainvälisiä investoreita. Alustavasti valitut markkina-alueet ovat Hollanti, Belgia, Saksa, USA, Iso-Britannia, Ruotsi, Venäjä ja Japani. Toiminnan tavoitteena on vahva kansainvälinen liiketoiminta.

 

Kasvuohjelma on yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa, joilla kaikilla on tavoitteena puhtaampi maailma tulevaisuudessa.

 

 


 

Aistin valikoimasta löydät nyt jo seuraavat CHOICE Finland ihonhoitotuotteet:

 

Puhdistusgeeli 100 ml, 18€

Puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti ilman saippuaa tai sulfaatteja. Poistaa myös meikin. Tuoksuton. Tässä super-suositussa puhdistusgeelissä on kasviperäiset, luonnonkosmetiikka-hyväksytyt pesevät aineet, jotka eivät kuivata ihoa lainkaan. Peseviä ainesosia ovat suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatava betaiini sekä ihana, hellävarainen kookossokeri.

 

CHOICE Ruusukasvovesi 100 ml, 26€

Ihohuokosia supistava, ihoa tasapainottava ja kosteuttava kasvovesi. Viimeistelee kasvojen puhdistuksen, virkistää ja raikastaa. Lempeä ruusuvesi sekä suomalainen betaiini rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tocopherol on ihana ihoa rauhoittava ja suojaava E-vitamiini.

 

CHOICE Seerumi 30 ml, 52€

Suojaava, kosteuttava ja ihoa vahvistava hoitoseerumi. Aloen lehtiuute, suomalainen siankärsämöuute sekä koivunmahla kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Hyaluronihappo on ihon kirkastaja sekä heleyttäjä. Keramidit ovat puolestaan kuivan ja ikääntyvän ihon eheyttäviä rakennusaineita. Antioksidantit – C- ja E-vitamiinit suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Paras ihon kirkastaja ikinä!

 

CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide 15 ml, 28€

Hoitava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle. Erinomainen tuote tummalle ja turvonneelle silmänympärysiholle sekä kuivasilmäisille.  Suomalainen koivunmahla sekä ravintorikas arganöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta itseensä ja lupiiniproteiini aktivoi kollageenituotantoa.

 

CHOICE Finland 24h Kasvovoide 50 ml, 38€

ENITEN MYYTY CHOICE FINLAND-TUOTE!

Upea vedetön ja suojaava kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle. Vaikuttavina tehoaineina aloen lehtiuute, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja keramidit ovat parasta kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. C-ja E-vitamiinit ovat tehokkaita antioksidantteja kirkastamaan ja rauhoittamaan ihoa. 24h kasvovoide on CHOICE Finland hittituote!

Tilaa tästä

CHOICE Finland 24h Kasvovoide
CHOICE Finlandin visuaalinen design on suomalaisen merkittävän suunnittelutoimisto RATIA:n ja muotoilujohtaja Eeva Melan kaunista käsialaa.

CHOICE Finland