Aisti KAUNEUS Tietoa -info

Aisti kauneus -hyvän olon blogi

 

Hei, ja tervetuloa Aisti kauneus -hyvän olon blogiin!
Ylläpitäjänä toimii verkkokauppa Aisti kauneus ja hyvä olo
sekä Blogien kirjoittajana ja sivujen hoitajana pääsääntöisesti

Emilia
SKY-Cidesco kosmetologi, Lähihoitaja

Sivun alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeen, mikäli sinulle herää esim. mitään kysymyksiä tuotteista tai toiveita postauksista. Sekä voit myös lähettää aina suoraan sähköpostiakin osoitteeseen aisti(a)aistikauneus.fi
Tilaa uusimmat postaukset sähköpostiin
Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Anna luonnon hoitaa ihoasi ja hyvinvointiasi!

Anna luonnon hoitaa ihoasi, sekä ulkoisesti, että sisäisesti -anna sen näkyä hyvinvoinnissasi, ihosi heleytenä ja kokonaisvaltaisen olosi nuorekkuutena!

Lisätietoa tuotteista, kuinka voit myös yhdistää, hyödyntää ja käyttää, jo vuonna 1954 perustettua ranskalaista fytoaromaattista, kansainvälisesti tunnettua ja arvostettua, luonnon omia tehoaineita hyödyntävän Yon-Ka Paris – hoitolakosmetiikka -sarjan tuotteita.

Sekä vuonna 1997 perustetun suomalaisen arvostetun, että kansainvälistyneen jo maailmallakin suosion saavuttaneen Arctic Nutrition Finland orgaanisia villiravintotuotteita.

Niin ihonhoitosi tukena molempia sarjoista kuin myös kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissasikin!

 

Hyvinvointisi hyväksi! www.aistikauneus.fi

(Suosittelemme vain tuotteita, jotka olemme itse todenneet ja testanneet jo hyviksi.)

Aistien harmoniaa, hyvää oloa ja kauneutta

Anna luonnon hoitaa ihoasi!

Yon-Ka Paris

Vuonna 1954 perustettu ranskalainen hoitolasarja Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla.
Kansainvälisesti tunnettu, oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

 

Arctic Nutrition Finland™

Vuodesta 1997 korkealaatuisia orgaanisia hyvinvointituotteita valmistanut suomalainen yhtiö, jonka tuotekehitystyön johtoajatus on solujemme hyvinvointi: Kun solumme voivat hyvin, mekin voimme hyvin.
Siksi yhtiö valmistaa tuotteita, jotka ovat luonnollisia. Tarjoten Sinulle terveellistä, turvallista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua orgaanista ravintoa. -Tällä myös merkittävä etu ihon ja ihosolujenkin hyvinvointiinKauneus alkaa sisältäpäin.
The time has come to redefine the word superfood.

 

Yhteydenottolomake (ei tilaus)

AISTI TIETOSUOJASELOSTE