ARCTIC NUTRITION FINLAND

ARCTIC NUTRITION FINLAND – Orgaaninen villiravinto

Produced by Nature. Powered by the Arctic Sun 

 

Vuodesta 1997 korkealaatuisia hyvinvointituotteita valmistanut ARCTIC NUTRITION FINLAND on suomalainen yhtiö ja kansainvälisen yhteistyöverkoston kanssa takaa tuotteissaan kattavan ravintotieteellisen tutkimustiedon. Kaikki tuotteet valmistetaan aina korkeimpien laatuvaatimusten, kansainvälinen GMP-standardi (Good Manufacturing Practice), mukaisesti

 

Elinvoimaisten ravintoaineiden avulla varmistat ja turvaat kehosi edellytykset ylläpitää sen monimuotoisia toimintoja

 

 

Suuri väestönkasvu, ympäristösaasteet ja käyttämämme ruoan ravintoarvojen väheneminen pakottaa meidät etsimään vaihtoehtoja pakatulle, tehoviljellylle, jalostetulle ja lisäaineita sisältävälle ravinnolle

 

Wild Food ARCTIC OILS

 

Arctic Nutrition Finland

Tuotekehitystyön johtoajatus on solujemme hyvinvointi:

Kun solusi voivat hyvin, sinäkin voit hyvin.

Siksi yhtiö valmistaa vain tuotteita, jotka ovat luonnollisia. Tarjoten Sinulle terveellistä, turvallista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua orgaanista ravintoa

Tilaa tästä

 

-Tällä myös merkittävä etu ihosi

ihosolujen hyvinvointiin

Kauneus alkaa sisältäpäin

 

Wild Food EXTREME

 

Tiesithän, että KEHOSI UUDISTUU JATKUVASTI

Kehomme solut uudistuvat KOKO AJAN.

 

Aikuisen ihmisen keho uudistaa 10-50 miljardia solua JOKA MINUUTTI. Pelkästään uusia punasoluja syntyy yli 5 000 000 joka sekunti.

 

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uudistuvien solujesi laatuun – joka päivä

 

Wild Food BOOSTER

Tilaa tästä

 

ARKTINEN ERO >>

Ravintovalmisteissa käytetään luonnon omia raaka-aineita, kuten marjoja ja hedelmiä, jotka ovat saaneet kasvaa niille ihanteellisimmissa olosuhteissa

 

ÄÄRIMMÄISET KASVUOLOSUHTEET – Neitseellinen maaperä ja 99% luomumetsät >>

 

Tuotteet sisältävät vain raaka-aineiden ravintorikkaimmat ainesosat ja kaikki raaka-aineet käsitellään ilman lämpöä, näin herkät ravintoaineet säilyvät elinvoimaisina

 

 

Niistä tehdään tuotteita ravinteiden elinvoimaisuudet ylläpitävin menetelmin

 

Wild Food VITAL

Arctic Nutrition Finland

KEHITTÄMISEN KIVIJALKA ON RAKENNETTU TIETEEN VARAAN >>

 

Pitkäaikainen yhteistyö useiden suomalaisten tutkijoiden ja yliopistojen kanssa on vakuuttanut yrityksen pohjoisen alueen marjojen poikkeuksellisista ravintoainepitoisuuksista

Ne ovat sinulle superruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä

 

 

 

Arctic Nutrition Finland

73pv CHALLENGE/ HAASTE HYVINVOINNILLESI! >>

Miksi et kokeilisi?
Plus Pack - 73pv haastepakkaus
Daily Essentials LUONNOLLISTA VILLIRAVINTOA

   Plus Pack – 73pv Haastepakkaus>>

Tee kehollesi palvelus ja täytä solusi päivittäin arktisen auringon elinvoimalla!

Tilaa tästä

 

Arctic Nutrition Finland

LUE LISÄÄ JA TUOTEKÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA  (käyttäjäkokemukset, avaa linkki ja selaa sivua alaspäin)>>

ARCTIC NUTRITION FINLAND - villiravinto tuotteetTiesithän?

METSISTÄMME 99% ON LUOMUA

Pohjois-Suomi on maailman suurin luomumetsäalue.

Kuusamon alueen metsät saivat luomu-statuksen vuonna 2015, joka tarkoittaa, että lähes kaikki pohjoisen alueen metsissä kasvavat marjat, sienet ja yrtit ovat myös luomuja!

Lähde: http://www.wildfoodkuusamolapland.com/fi/what-wild-food/stories/

 

Tai tämän?

MAAILMAN PUHTAIN ILMA

Yalen ja Columbian yliopistojen laatiman vuoden 2016 EPI-indeksin (Environmental Performance Index) mukaan Suomi on maailman puhtain ja vihrein maa.

Suomen ilma, metsät, järvet ja juomavesi ovat maailmanlaajuisesti erityisen puhtaita. Yli 80 % Suomen järvistä on laadultaan joko hyviä tai erinomaisia.

Lähde: http://slowfinland.fi/suomi-on-maailman-puhtain-ja-vihrein-maa/

 

73 PÄIVÄÄ JATKUVA ARKTINEN VALO

Pohjoisen kesän kirkas auringonvalo hallitsee tauotta arktista luontoa 73 päivän ajan.

Tänä aikana pohjoisen ankarissa, koskemattoman luonnon olosuhteissa kasvaneet ravintorikkaat marjamme keräävät itseensä energiaa tavalla, joka ei ole mahdollista missään muualla maailmassa.

Talvella myös täydellisen pimeyden aika, eli kaamos kestää pohjoisesssa 51 päivää antaen marjoille täydellisen lepoajan.

 

WILD FOOD -TUOTTEET OVAT AINUTLAATUISIA –
RAAKA-AINEET TULEVAT ÄÄRIMMÄISISTÄ KASVUOLOSUHTEISTA

Tarjoten sinulle maailman elinvoimaisinta, äärimmäisissä ja koskemattomissa olosuhteissa kasvanutta ravintoa, jonka luontomme on valmistanut samalla tavalla jo tuhansia vuosia.

 

NEITSEELLINEN MAAPERÄ

Arcticin Noni-viljelmät sijaitsee Havaijin Big Island -saaren eteläisessä kärjessä. Se on ainutlaatuinen paikka koko maailmassa. Ilma on puhdasta ja uutta neitseellistä maaperää syntyy vulkaanisen toiminnan ansioista.

Laavan ravinne- ja mineraalipitoisuus on äärimmäisen korkea. Tämä luo vain käsinkerätyille Noni-hedelmille aivan omaa luokkaansa olevat kasvumahdollisuudet.

ARCTIC NUTRITION - Wild Food BOOSTER
Poikkeuksellinen tuote yhdistää kaksi ääriolosuhteissa eri puolilla maailmaa kasvavaa luonnon ihmettä: noni-hedelmän ja arktisen puolukan. Tutkimuksissa on selvinnyt, että nonin ja puolukan aminohappokoostumukset täydentävät toisiaan ainutlaatuisella tavalla vahvistaen entisestään tuotteen tehoa.

 

TUTKITUSTI PUHDAS ILMA

Spirulina tarvitsee auringonvaloa paljon, jotta se pystyy luomaan valtavan ravintoainekirjonsa. Havaijin Big Island -saaren pohjoisrannikolla paistaa aurinko 365 päivää vuodessa ja on näin Yhdysvaltojen aurinkoisin paikka.

Tämä tekee siitä ihanteellisen kasvupaikan runsaan ravintoainerikkaalle spirulinalle.

Spirulina on muiden levien tapaan herkkä keräämään itseensä epäpuhtauksia. Havaijin Big Island -saari on yksi maailman ylivoimaisesti puhtaimmista ilmoista, samaan tapaan kuin Suomi.

Spirulinan kasvatusaltaiden vesi on erittäin hivenaine- ja mineraalipitoista sekä poikkeuksellisen puhdasta. Kasvatusaltaan vedessä on 600 metrin syvyydestä pumpattua suolatonta merivettä, sekä puhdasta havaijilaista juomavettä.

ARCTIC NUTRITION -Wild Food EXTREME
Spirulinassa on 300 % enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300 % enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanassa! Arctic Nutritionin EXTREME tuotteessa käyttämä Spirulina Pacifica -lajike on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri Spirulina lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia. Suomessa villinä kasvava metsämustikka (Vaccinium myrtillus) on tunnetumpaa pensasmustikkaa (Vaccinium corymbosum) ravintoainerikkaampi. Metsämustikan antosyaanipitoisuus on myös huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi ananaksen ja appelsiinin. Yksi ainoa EXTREME –puriste vastaa ravintoainesisällöltään 100 g tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja, monipuolisesti – ”sateenkaaren väreissä.” Luonnon oma ravintoainepommi!

Tilaa tästä


The time has come to redefine the word superfood >>>