Yon-Ka Paris -ihonhoitotuotteet

YONKA Paris

 

Anna luonnon hoitaa ihoasi.

 

Yksilöity, luonnollinen ratkaisu: kasvoille, vartalolle ja auringonottoon

 

Hyödyntäen jo yli 60v. kokemustaan Yon-Ka uuttaa eteeristen öljyjen, kasviuutteiden ja merellisten ainesosien hyvää tekevät ominaisuudet tuotteisiinsa. YON-KA Paris -ihonhoitotuotteet yhdessä ainutlaatuisten hoitomenetelmien kanssa aikaansaa upeita hoitotuloksia.

 

YON-KA Paris -ihonhoitotuotteet sisältävät maalla sekä meressä kasvavien kasvien puhdasta energiaa. Nämä kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, juurista ja siemenistä saatavat luonnon tehoaineet paljastavat ihosi todellisen kauneuden.

 

Yon-Ka-tuotteiden ydin ja sarjan selkäranka «Yon-Ka Sydän», on viiden eteerisen öljynlaventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka-tuotteissa hoitaviin kasviuutteisiin ja merestä saataviin ainesosiin.
Näistä Välimeren alueelta saatavista eteerisistä öljyistä kehittyi tulevan ihonhoitolinjan ydin.
Yon-Ka on laatua, turvallisuutta, luonnollisuutta ja näkyviä tuloksia.

 

YON-KA Paris -ihonhoitotuotteet

 

Vuonna 1954 perustettu ranskalainen hoitolasarja Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla.

Kansainvälisesti tunnettu, oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet.

 

Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Aisti kauneus ja hyvä olo

Tilaa uusimmat postaukset sähköpostiin
Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Yon-Ka maailmalla

 

Yon-Kan löytää nykyään jo yli 50 maassa ja 5000 hoitoloista ja kylpylöistä ympäri maailmaa.

 

Kaikki Yon-Ka -tuotteet kehittää, tutkii ja valmistaa Laboratoires Multaler, ranskalainen perheyritys.
Aroma- ja fytoterapian edelläkävijät, kasvien tutkimiselle intohimoisesti omistautuneet Cécile, Ernst ja Charles Mühlethaler perustivat Laboratoires Multalerin vuonna 1954.

 

Tuohon aikaan heidän käyttämänsä perimä- ja empiirinen tieto oli käytettävissä vain harvoilla tiedemiehillä, kemisteillä ja lääkäreillä. Mühlethalerit tutkivat kasvien terapeuttisia ominaisuuksia, uuttivat niistä eteerisiä öljyjä sekä muita vaikuttavia aineita ja omistivat aikansa ja osaamisensa näiden analysoimiseen ja yhdistämiseen käytännön metodein.

 

Tuotteet valmistetaan edelleen huolella korkealaatuisista raaka-aineista sarjan tuotefilosofian mukaisesti ja rautaisten ammattilaisten – kemistien, farmasian asiantuntijoiden sekä biologien – valvonnassa.

Tehdas sijaitsee Pariisin lähiössä, josta tuotteet toimitetaan kautta maailman.

 

Kaikki Yon-Ka tuotteet ovat parabeenittomia ja aina valmistettu sekä kehitetty, perustamisesta saakka ilman eläinkokeita.

 

 

Lue lisää Yon-Kan tarinaa sekä ranskalaisen
perheyrityksen taustaa sen takana

Koe Yon-Ka, Intohimo kasvitieteesen, osa 1

Koe Yon-Ka, Intohimo kasvitieteeseen, osa 2

 

Tilaa uusimmat postaukset sähköpostiin
Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

 


 

Advanzed OPTIMIZER