Yon-Ka EAU MICELLAIRE -misellivesi

Yon-Ka EAU MICELLAIRE

Sisältää ikiviuhkoa – Suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta
 

Tehokas meikinpoistaja ja ihon puhdistaja
(miselliteknologia)

Misellivesi Yon-Ka EAU MICELLAIRE on yksi askel puhtaaseen ja hoidettuun ihoon.
Monipuolinen, erittäin tehokas meikinpoistaja ja ihon puhdistaja
kasvoille, silmille ja huulille.

 

Ikiviuhko – Yon-Ka EAU MICELLAIRE – miselliveden salainen ainesosa
Misellivesi poikkeaa muista puhdistustuotteista – se ei vaadi huuhtelua vedellä.
Tämän vuoksi Yon-Ka päätti tehdä EAU MICELLAIRE – misellivedestä myös ihonhoitotuotteen lisäämällä siihen antioksidatteja, jotka jäävät iholle sitä hoitamaan ja suojaamaan. Meikinpoistokin on nyt osa ihonhoitoa.
Ikiviuhkon kukista, lehdistä ja juurista saatava uute (alunperin Ranskan Camarguen alueelta) toimii solujen suojaavana kilpenä. Se neutraloi vapaita happiradikaaleja, jotka aiheuttavat solumuutoksia ja ihon ennenaikaista vanhenemista.

 

Yon-Ka EAU MICELLAIRE
Sisältää antioksidattisia, ihoa suojaavia raaka-aineita.
Ammattimainen meikinpuhdistaja, joka auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden.
• Raikas kuin kasvovesi: Yon-Ka sydän (laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin eteeriset öljyt) – yhdistettynä bergamotin ja mintun eteerisiin öljyihin – raikastaa, virkistää ja puhdistaa.
• Pehmeä kuin puhdistusemulsio: Sopii hellävaraisen ja ionittoman emulgaattorin kosteuttavien ainesosien, rauhoittavien polysakkaridien (sisältävät runsaasti ramnoosia, galaktoosia ja glukuronihappoa) sekä ruusun ja kamomillan eteeristen öljyjen ansiosta herkälle iholle.
• Tehokas kuin öljy: Täydelliseen meikin poistoon ja ihon puhdistamiseen. Ihotali, meikki ja ympäristön epäpuhtaudet tarttuvat miselleihin ja poistuvat vanulapun avulla iholta. Kts. käyttäjäkokemus alta, poistaa täydellisesti myös vaikka vedettäkin 38’C maskarat!
Yon-Ka EAU MICELLAIRE
•Tehokas meikinpoistaja ja ihon puhdistaja (miselliteknologia)
•Kasvoille – silmille – huulille
•Poistaa meikin hellävaraisestiNopea ja helppo käyttää vanulapun avulla, ei tarvitse huuhdella
•Meikinpoistaja hoitavilla ominaisuuksilla: suojaa vapailta happiradikaaleilta, 
 rauhoittaa
•Saatavilla matkakokoisena     92 % raaka-aineista luonnollista alkuperääParabeeniton            
•Hyvin siedetty:
 Herkkä iho: helpottaa kiristävää tunnetta iholla
 Herkät silmät: ei ärsytä silmiä
 Testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa
 Ei aiheuta mustapäitä.
KÄYTTÖ
– Käytä aamuin illoin. Pyyhi kasvojen iho puhtaaksi puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla. Sopii myös silmä- ja huulimeikille. Toista, kunnes vanulappu on pyyhittäessä täysin puhdas. Suihkuta lopuksi iholle LOTION YON-KA kasvovesi.

 

- Vinkki: Kun poistat silmämeikkiä, anna EAU MICELLAIRE kostutetun vanulapun 
vaikuttaa ripsien päällä hetken aikaa ennen pyyhkimistä!
- Aistin oma käyttäjäkokemus vinkki: EAU MICELLAIRE hyvä olla myös niin 
kotikäytössä, 200ml kuin matkakumppanina, 75ml -> Etenkin jos ei aina reissussa 
riittävän lämmintä vettä saatavilla. Puhdistaa virheettömästi myös SENSAI 38’C 
maskaran, vaikka olisi kylmäänkin veteen ensin kostutettu tai kokonaan kuiva 
vanulappu EAU MICELLAIRE käyttöön. :) Sama puhdistusteho myös perus 
vedenkestävälle sekä tietenkin vesiliukoiselle maskaralle myös.

-”Vahingossa omassa käytössä havaittu kokemus ihoa puhdistaessa, SENSAIN 38’C maskaran oltua sen aikaisen toisen työn puolesta käytössä. Alustavasti ennen maskaran poistoa, ajattelin vain hiukan kostuttaa valmiiksi muiden meikkien putsauksen yhteydessä maskarakerroksiakin samalla ja OHO, sehän alkoikin aivan siististi, levittymättä liuskottumaan pois, niin kuin Sensain maskarat puhdistaessa tekee.
Vanu oli n. käden lämpöistäkin viileämmällä vedellä kostutettu, jotta kuiva vanu ei turhaan ime ylimääräistä Eau Micellairea. Testasin tottakai heti innokkaana seuraavina iltoinakin kuinka toimi, jos vanulappu olisikin jääkylmällä vedellä kostutettu -toimi, siistiä tuli ja helposti. Sekä kun vanulappu onkin täysin kuiva ja ainoastaan EAU MICELLAIRE kostutettu -edelleen sama, siistiä tuli ja helposti. 38’C tai lämpöisemmällä vedellä kostutettu vanu ei merkittävästi tuonut muutosta putsaustehoon tai nopeuteen.

Kaiken lämpöisillä vanuilla 38’C -maskara, puhdistui yhtä hyvin ja ennen kaikkea huomattavasti nopeammin, helpommin ja siistimmin kuin lämpöisellä vedellä vain huuhdellessa. Lempeämmin & hoitavammin herkälle silmanympärysiholle.
Kaikilla kerroilla, anna ensin EAU MICELLAIRE kostutetun vanulapun tietysti vaikuttaa hetken silmien päällä ennen meikin poistamista ja tarvittaessa vaihda välillä puhtaaseen vanulappuun, saadaksesi siistin lopputuloksen!”
-Emilia

 

Yon-Ka EAU MICELLAIRE voit ostaa TÄSTÄ

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *