Advanced OPTIMIZER - Serum & Creme

Ihonhoidon PT, Advanced OPTIMIZER, Kiinteyttävä innovatiivinen ihonhoito-ohjelma.

ADVANCED OPTIMIZER

Kiinteyttävä innovatiivinen anti-age ihonhoito-ohjelma, noin 40-55 vuotiaille.
Tarvittaessa kuuriluontoisesti, esim. vaativan elämäntilanteen, sairauden ja ihoa rasittavien voimakkaitten lääkitysten, raskauden ja synnytyksen tai painonpudotuksen myötä nuorempana, ihon kunnon palauttavana hoitona.

 

VALMENNA IHOASI!

 

Ajoittain teemme kaikkemme pysyäksemme hyvässä kunnossa ja pitääksemme kurvimme kuosissa – joskus antaudumme jopa personal trainerin ohjattaviksi!

Miksi et soisi samaa myös ihollesi?

Suurin elimesi, joka myös ensimmäinen sekä tärkeä suojaporttisi kaikkia ulkoisia haittatekijöitä vastaan (saasteet, pöly, lika, pakokaasut, muut vapaat happiradikaalit, tehdaspäästöt, tupakan savu, UVA -säteet.. etc.)

Advanced OPTIMIZER - Serum & Creme

Yon-Kan ADVANCED OPTIMIZER ANTI-AGEING – FIRMING PROGRAMME tarjoaa iholle ”valmennusta”, joka auttaa sitä toimimaan optimaalisesti ja taistelemaan tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. ADVANCED
OPTIMIZER ammentaa voimansa ainutlaatuisesta kasviuutteiden yhdistelmästä, joka sisältää runsaasti ihoa todistettavasti kiinteyttäviä ja uudistavia peptidejä.
Tarjoaa täydellisen, erityisesti kiinteyden puutteesta kärsivän ihon ongelmiin pureutuvan innovatiivisen ANTI-AGE – ihonhoito-ohjelman. 

Kaksi toisiaan täydentävää tuotetta. 

ADVANCED OPTIMIZER
SEERUMI JA VOIDE:

  1.  tehostavat ihon luonnollista uudistumisprosessia
  2.  hidastavat ihon tukikudosten heikkenemistä
  3.  korjaavat ja suojaavat ihoa

Tuloksena silminnähden nuorekkaampi, kiinteämpi sekä tasaisempi iho ja selkeytyneet kasvonpiirteet*.

Tehostaaksesi hoitotuotteiden kiinteyttävää anti-age vaikutusta, kokeile myös
OPTIMIZER-hoitoja omassa Yon-Ka -hoitolassasi.

 

KAKSI TOISIAAN TÄYDENTÄVÄÄ TUOTETTA

 


Bloggauksen kirjoittaja on käyttänyt Advanced Optimizer -tuotteita tarvittaessa kuuriluontoisesti jo 30v. lähtien ja nyt 39v. säännöllisemmin ja tarkoitus myös jatkaa käyttöä säännöllisesti.
-”Aivan loistava apu ollut saada ihon kiinteys tasapainoisemmaksi ja tulos on nopeasti nähtävissä. Kasvot tuntuvat selvästi kiinteämmiltä jo kerta käytönkin jälkeen. Etenkin nyt ottamani Arctic Nutritionin 73pv hyvinvointihaasteen jälkeen, vaikka aina kohtalaisen hoikkana olinkin skeptisesti mieltä, ettei niin aineenvaihdunnassani tai kasvisruokailijana ruokavaliossani ole moitteen sijaa. Vaan toisin kävi, kun kuitenkin ”ei mussa ole mitään vikaa” ja silti vanhat ennalta tietämättömät kuonat lähtikin liikkeelle aineenvaihdunnan entisestään parannuttua, sekä ravintoaineiden huomattavasti paremman imeytymisen myötä kun sain myös entistä paremmin päivittäin tarvittavia ravintoaineita, riittävästi ja monipuolisemmin. Energiatasoni nousi ja parani hurjasti sekä  aina hyvin hoidettu ihoni kirkastui, siistiytyi ja sileni vielä entisestään. Sain todella nopeasti ihon kiinteyttä OPTIMIZERin avulla parannettua, kasvojenpiirteitä ja leukalinjaa skarpattua, kun kasvojen iho alkoikin yllättäen ”löystyä ja tyhjentyä, posket hieman valahtaa”, 73pv haasteen myötä painon laskiessa entisestään. Vaikka Optimizer on myös hyvin kosteuttava, etenkin talvisin, kovin pintakuivalle iholleni tarvittaessa lisään alle ensiksi hieman kosteuttavaa seerumia, (Hydra N’1) ja tämän päälle normaalisti Optimizer seerumi+voide. Iltaisin jatkan hoitoa suosikkiyövoiteellani Phyto52 , tarvittaessa myös seerumilla tai kosteuttavaa boosteria (Hydra+ tai Nutri+) pari tippaa lisättynä.”
Suosittelen kokeilemaan! Optimizer on yksi ehdottomasti oma suosikki Yon-Ka päivävoiteeni + Optimizer seerumi, aivan mahtava! Käytän Optimizer seerumia yhdistettynä silloin tällöin myös muidenkin päivävoiteiden kanssa, mutta tehokkaimmat Optimizerit ovat ehdottomasti yhdessä.


OPTIMIZER - Todistettua tehokkuutta

 

Optimizer Serum & Creme voit ostaa TÄSTÄ