Koe Yon-Ka

Koe Yon-Ka, intohimo kasvitieteeseen. Osa 1

 

Yon-Ka historiaa

Aromaterapia – perheyrityksen ytimessä vuodesta 1954

 

Aroma- ja fytoterapian edelläkävijät, kasvien tutkimiselle intohimoisesti omistautuneet Cécile, Ernst ja Charles Mühlethaler perustivat Laboratoires Multalerin vuonna 1954. Heidän käyttämänsä perimä- ja empiirinen tieto oli tuohon aikaan käytettävissä vain harvoilla tiedemiehillä, kemisteillä ja lääkäreillä. Mühlethalerit tutkivat kasvien terapeuttisia ominaisuuksia, uuttivat niistä eteerisiä öljyjä sekä muita vaikuttavia aineita ja omistivat aikansa ja osaamisensa näiden analysoimiseen ja yhdistämiseen käytännön metodein.

Tutkimukset johtivat läpimurtoon:

syntyi ”Yon-Ka sydän”, ainutlaatuinen viiden eteerisen öljyn yhdistelmä. Näistä Välimeren alueelta saatavista eteerisistä öljyistä kehittyi tulevan ihonhoitolinjan ydin.

Vuonna 1968 yhtiön perustajien tyttäret ottivat ohjat käsiinsä.  Biokemisti Francoise Mühlethaler sekä kosmetologi Cathetine Mühlethaler jatkavat puhtaasti ranskalaisen perheyrityksen intohimoisen vakaumuksellista ja tieteellisen tarkkaa kehitystyötä.

 

Tärkeimmät arvomme: intohimo kasvitieteeseen, nöyrä tutkimustyö, luonnon kunnioittaminen, kosketuksen taito ja taide, tavoitteena tasapainon ja hyvinvoinnin kautta syntyvä aito kauneus kaikissa elämän vaiheissa
Francoise & Catherine Mühlethaler

 

Yhdessä he ovat kasvattaneet pienestä yrityksestä teollisessa mittakaavassa vaikuttavan tuotemerkin, jolla on kolme kansainvälistä tytäryhtiötä (Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Sveitsissä) sekä avanneet lippulaivakylpylä
L’ESPACE YON-KAn Pariisin vasemmalle rannalle.
Pariisin teollisuusalueella toimivalla yrityksellä on 8000 neliömetrin tilat, joissa se suunnittelee, valmistaa ja tutkii tuotteensa. Täältä Yon-Kan fytoaromaattiset hoitotuotteet lähtevät eteenpäin kaikille mantereille.

 

Yon-Ka maailma

Puhtaan hyvinvoinnin alkemiaa

 

Hyödyntäen perittyjä salaisuuksia sekä viimeisimpiä tieteellisiä tutkimustuloksia, Yon-Ka käyttää luonnon ja tieteen antia palauttaessaan iholle sen elinvoiman ja luonnollisen kyvyn tasapainottaa itseään kaikissa elämän vaiheissa.

Yon-Kan kokonaisvaltainen, yksilöity lähestymistapa

jättää huomiotta ohimenevät muotivillitykset ja ahdasmielisen ajattelutavan

ja pitää lähtökohtanaan sarjan ydinarvoja: mutkattomuutta, aitoutta, laatua, turvallisuutta, todistettua tehokkuutta ja hoitamisen taitoa.

Arvokasta osaamista, josta syntyy kauneuden lisäksi hyvää oloa ja todellista tasapainoa.

 

Mitä nimi Yon-Ka kätkee sisäänsä?

Yon-Ka… Nämä kaksi tavua muodostavat kokonaisuuden, joka on enemmän kuin osiensa summa.
”Yon” tarkoittaa puhdistavaa, virtaavaa vettä kuljettavaa jokea. Sen äänneasu myös muistuttaa ”ionia”, sähkövarauksen omaavaa hiukkasta.

”Ka” viittaa Egyptin mytologiassa sielun kuolemattomaan osaan, joka asuu jokaisessa elävässä olennossa.

Yon-Kassa yhdistyy kaksi eri puolta, jotka voivat vaikuttaa ristiriitaisilta: tieto ja mysteeri, luonto ja tiede, liike ja lepo, varjo ja valo. Yhdessä ne kuitenkin muodostavat käsitteen, joka edustaa jatkuvaa uudistumista ja uudelleen löydettyä tasapainoa.

 

 

Yon-Ka lupaus

Laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset

 

Yon-Kan käyttämät maalta ja merestä saatavat, uudistuvat kasvit ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja niiden kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Vaikuttavat sekä muut ainesosat täyttävät tiukimmatkin kansainväliset säädökset.

Tuotteet valmistetaan elintarviketuotannon vaatimusten mukaan tuotantotilassa, jonka ilma suodatetaan. Näin ollen ilma tuotantotilassa on kymmenen kertaa puhtaampaa kuin Pohjoisnavalla.

Tuotteiden alkuperä voidaan jäljittää aina raaka-aineista toimitukseen asti.

Tuotteet pakataan niiden säilymisen kannalta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

¹⁄3 tuotteista valmistetaan ilman säilöntäaineita.
Tämän mahdollistavat tuotteissa käytetyt, bakteerien kasvua ehkäisevät eteeriset öljyt. Silloin kun mikrobiologinen turvallisuus sitä vaatii, käytettävät säilöntäaineet valitaan kansainvälisten säännösten vaatimusten mukaan.

Tuotteiden turvallisuus testataan vaihtoehtoisin menetelmin; eläinkokeita ei käytetä. Ei ole koskaan käytetty, ei nyt eikä aiemmin historiassa.

Yon-Ka puhtaan hyvinvoinnin alkemiaa

Tuotteiden sopivuus käyttäjälle testataan ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotteiden tehokkuutta erilaisin kokein tutkivat useat riippumattomattomat, lisensoidut laboratoriot.

Hoitomenetelmät ja hierontatekniikat luodaan ja testataan laboratorioissamme ja niitä käyttävät lisensoidut ammattilaiset, jotka käyvät säännöllisesti tuote- ja hoitokoulutuksissa.

 

Yon-Ka Paris

 

Yon-Ka maailmalla

Yli 5000 kylpylää ja kauneushoitolaa viidellä mantereella

 

Laboratoires Multaler vaatii tuotteitaan jälleenmyyviltä hoitoloilta yritysfilosofiansa mukaista ilmapiiriä sekä korkeaa ammattitaitoa tuoteneuvonnassa. Tästä syystä Yon-Ka -tuotteita myyvät ainoastaan koulutetut kauneuden ammattilaiset. Tuotemerkin lupaus mielihyvästä, tehokkuudesta ja ammattitaidosta on auttanut valloittamaan kylpylöitä ja hoitoloita kaikkialla maailmassa.

Yhteityökumppaneilleen Yon-Ka tarjoaa yhteistä inspiraatiota ja molemminpuolista, vahvaa sitoutumista.

Yon-Kan sertifioimien hoitoloiden henkilökunnalle tarjotaan säännöllistä koulutusta, mikä takaa parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeiden mukaiset hoidot sekä yrityksen arvojen ylläpitämisen kaikkialla maailmassa.

Lue myös: Koe Yon-Ka, intohimo kasvitieteeseen, Osa 2

 

5000 kylpylää ja kauneushoitolaa viidellä mantereella

 

     Yon-Ka tuotteita voit ostaa TÄSTÄ