HYDRA N°1 MASQUE – Syväkosteuttaa ja korjaa, myös yökäyttöön

Käyttökokemusvinkki päivitetty 18.2.2018 Nimi päivitetty 9.6.2018 Masque N’1->Hydra N’1 Masque

 

 

Ruusun ja jasmiinin tuoksuinen ihastuttava HYDRA N°1 MASQUE geeli-voidenaamio kaikille ihotyypeille, joka sekä syväkosteuttaa, että korjaa. Antaa energiaa kosteusköyhälle ja heikentyneelle iholle, ihotyypistä riippumatta.

Hienostuneen kukkaistuoksuinen geelivoide-naamio tehokosteuttaa ihoa välittömästi sekä asteittain: 54% lisää kosteutusta iholle tunti levityksestä, 96% kahdeksan tunnin* jälkeen. Iho rentoutuu ja näyttää välittömästi tasaisemmalta, pehmeämmältä ja joustavammalta.

Aisti suosittelee - ERINOMAINEN TEHOKOSTEUTTAVA JA RAUHOITTAVA YÖNAAMIO.

HYDRA N°1 MASQUE naamion raaka-aineista 88% on luonnollista alkuperää, sisältäen mm. savanniruohoa, aloe veraa ja jojobaa. Naamio on erinomainen antioksidanttitasapainon korjaaja, sillä se sisältää runsaasti piitä, pikkurasvalehtiuutetta sekä B5-, A- E- ja C-vitamiineja.

• Pitkävaikutteinen ja syväkosteuttava

• Ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevä

• Voidaan käyttää kuuriluonteisesti yövoiteena

• Tasoittaa ihon pintaa ja vähentää pieniä ryppyjä sekä juonteita

• Tekee ihosta pehmeämmän ja kiinteämmän

• Auttaa ihoa vastustamaan vapaita happiradikaaleja, jotka aiheuttavat ikääntymismuutoksia sekä ihoärsytyksiä

• Savanniruohouute, aloe vera

TULOKSENA: +54% lisää kosteutta yhden tunnin jälkeen, 96% 8 tunnin jälkeen**


HYDRA N°1 MASQUE vaikuttavat ainesosat:

savanniruoho, aloe vera, PCA, kasviperäinen glyseriini, jojoba, santelipuu, amurinkorkkipuu, ohra, piijohdannainen, pikkurasvalehti, bisabolol sekä ruusun, jasmiinin ja shiun eteeriset öljyt sekä E-, C- A- ja B5-vitamiini.

• Kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti: 96 % lisää kosteutusta iholle yhden tunnin kuluttua levityksestä, 54 % 8 tunnin jälkeen.
• Rauhoittaa erittäin vaurioitunutta ihoa (aurinkoaltistuksen, kemiallisten kuorintojen jne.) jälkeen
• Suojaa vapailta happiradikaaleilta
• Pehmittää ryppyjä ja juonteita
• Jättää iholle pehmeän ja joustavan tunteen
• Ruusun, jasmiinin ja shiun 100 % luonnollinen tuoksu
• Hygieeninen ja käytännöllinen pakkaus
• 88 % raaka-aineista luonnollista alkuperää
• Parabeeniton.
• Testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.
• Ei aiheuta mustapäitä
Aisti kauneus ja hyvä olo - HYDRA N°1 MASQUE ->>

Käyttö:

Naamiona
• Levitä paksuhko kerros kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.
• Anna vaikuttaa ihon tarpeesta riippuen 15–60 min
• Pyyhi mahdollinen ylimääräinen naamio pois kasvopaperilla tai imeytä ihoon, ei tarvitse huuhdella. Toista 1–3 kertaa viikossa.

Intensiivikuurina
• Iltaisin levitä naamio ohuelti iholle ja jätä vaikuttamaan yön ajaksi, mikäli iho kaipaa erittäin paljon lisää kosteutta.

Erittäin kosteusköyhälle, kuivalle tai rasvaiselle iholle:
– Iltaisin viikon ajan.

Vaurioituneelle iholle (aurinko, tuuli, pakkanen jne.):
– Iltaisin kolmen viikon ajan.

KOKEMUSVINKKI: Lentokoneeseen, etenkin pitkille kaukolennoille mukaan suosittelemme  HYDRA N°1 MASQUE (tuubi 50ml) matkakokoisen, 50ml LOTION PS tai PNG -hoitonesteen kanssa (Molemmat pakattava yhden litran uudelleensuljettavaan muovipussiin). Lennon aikana suihkuttele kevyesti Lotionia rauhoittamaan ja raikastamaan ihoa (Voi suihkuttaa myös meikin päälle!), joka kevyesti  pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Sekä ajoittain muutaman kerran tai tarvittaessa, sipaise kevyesti myös HYDRA N°1 MASQUE -syväkosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa pitkän lennon aikana.
Mikäli et täysin meikittä lennon ajaksi kuitenkaan halua ja Masquen levittäminen lennon aikana ehostuksen päälle vieroksuttaa, (* Huom. Aiemmin suositeltu Yon-Ka Creme Teintee on poistunut Yon-Kan valikoimasta.)  Uusi SENSITIVE CRÈME ANTI-ROUGEURS on varsin hyvä vaihtoehto Creme Teinteen sijasta – Tuotteessa yhdistyvät ihoa korjaavat sekä sen ulkonäköä välittömästi parantavat ominaisuudet, jotka vaikuttavat positiivisesti ja rauhoittavat punoittavasta ihosta kärsivien ihon sävyä tasaisemmaksi. Tuotteen luonnolliset vihertävät pigmentit neutraloivat välittömästi ihon punoitusta (CC-vaikutus). Ei sisällä hajusteita eikä eteerisiä öljyjä. Loman/ matkan aikana voit käyttää mukaan otettua Hydra N°1 Masqueta myös yövoiteena tasapainottamaan ihoa mahdollisissa eri ilmastonoloissa (aurinko, tuuli, pakkanen jne.)
Iho on virkeämpi ja hyvinvoiva koko matkan ajan. Bon Voyage!

 * Testit: kosteusmittarilla mitatut tulokset 1 ja 8 tuntia levityksestä
** Kliiniset testit kosteusmittarilla


Ingredients:

Water/Aqua , Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Esters, Isononyl Isononanoate, Sodium Lactate Methylsilanol , Peg-6 Stearate , Hordeum Distichon (Barley) Extract, Imperata Cylindrica(Red Baron) Root Extract , Peg-32 Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phellodendron Amurense Bark Extract , Santalum Album (Sandalwood) Extract , Bacopa Monniera (Brahmi) Leaf Extract , Sodium Pca , Jasminum Sambac (Jasmine) Oil , Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Cinnamomum Camphora (Shiu) Leaf Oil , Retinyl Palmitate (Vit. A ) , Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vit C) , Tocopheryl Acetate (Vit. E : 0.2%) , Panthenol (Vit. B5), Bisabolol , Sodium Acrylate/Acryloyldimethyltaurate Copolymer , Butylene Glycol, Carbomer , Isohexadecane , Caprylyl Glycol , Sclerotium Gum, Chlorphenesin, Polysorbate 80 , Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Chlorhexidine Digluconate, Salicylic Acid, Potassium Sorbate , Sodium Hydroxide, Linalool, Citronellol, Geraniol.

 

HYDRA N°1 MASQUE sekä muita Yon-Ka tuotteita löydät TÄSTÄ