LOTION YON-KA

Lotion Yon-Ka -hoitosuihke

 

Ihana, ihana ja rakastettu, lempeä Lotion Yon-Ka -hoitosuihke. Jotain mitä pitää vain itse kokeilla ja käyttää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Ehdottomasti ja myös ylivoimaisesti Aistin myydyin Yon-Ka -tuote.

Legendaarisen tuoksuista, virkistävää LOTION YON-KA -kasvovettä myydään maailmassa yksi pullo joka kolmas minuutti!!

 

Enemmän kuin vain kasvovesi – ajaton suosikki!

Hoitosuihke, joka on enemmän kuin vain kasvovesi. Tasapainottaa ihon toimintoja ja valmistaa sen vastaanottamaan muiden hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat. Alkoholiton kasvovesi virkistää, napakoittaa sekä puhdistaa ihoa ja sen sisältämät eteeriset öljyt antavat energiaa koko keholle.

Vaikuttavat ainesosat: Yon-Ka sydän*.

LOTION YON-KA – Esittelyvideo

Lotion PS Herkkä, kuiva iho ja Lotion PNG normaalista rasvoittuvalle iho. Lotion PS suositellaan myös kosteuttavien ainesosien vuoksi kaikille pintakuiville ihotyypeille, vaikka olisi rasvoittuva tai sekaiho, parempana vaihtoehtona.

Suihkutettava Lotion Yon-Ka alkoholiton hoitoneste,
joka vahvistaa ihoa ja virkistää mieltä.
• kiinteyttää, aktivoi, pehmittää ja kosteuttaa
• rauhoittaa ja raikastaa ihoa
• aromaattinen tuoksu virkistää mieltä.

Ihana tuote suihkutettavaksi ihon virkistämiseksi vaikka pitkin päivää, hienojakoisen suihkeen voi suihkauttaa myös meikinkin päälle jos tunne on, että iho kaipaa virkistystä. Kuumana kesäpäivänä tai kylmänä talvipäivänä kun iho kirraa kuivassa lämmitetyssä sisäilmassa. Jos tarvitsee freesausta ennen iltapäiväpalaveria tai töiden jälkeen tapaamiselle.

Tuotteista oleva matkakoko, 75ml on todellinen jokanaisen ”käsilaukkupakko” kannettava mukana. Esimerkiksi ihanteellinen toimistotyötekijöillä ja näytteen äärellä työskenteleville sekä yhtälailla esim. tarjoilijat, keittiötyöntekijät ja kaikilla muillakin ammattialoilla virkistämään päivän tai vuorotyöläisellä illan/yön aikana ihoa. Lentoemäntien suosikki ja niin suosittelemme mekin, pakkaamaan käsimatkatavaroihin lennoille mukaan, jotta saa lennon aikana suihkautella iholle kun ilmastointi kiristää (toinen tuote mitä suosittelemme erityisesti pitkille lennoille Lotion Yon-Ka lisäksi on monikäyttöinen klassikkonaamio HYDRA N°1 MASQUE, mutta tästä teemme vielä myöhemmin oman postauksen).

Lotion Yon-Ka – Ainutlaatuinen aromaattinen kasvovesi, jossa yhdistyvät virkistävät, ihoa ja mieltä hellivät Provencen tuoksut.

LOTIONS+AMB – kopio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin eteeriset öljyt.

 

 

    Lotion Yon-Ka sekä muita Yon-Ka -tuotteita TÄSTÄ